Pumilki
Na początek małe przedstawienie postaci
Koka (Lady Mashala Coca Bast) - ma 7,5 roku. Teraz już obstrzyżona, nie wystawiana.
Dixi (Im Black And White Christmas Dream Bast) - 5,5 roku, właśnie odchowuje swój trzeci miot. Na fotce po odchowaniu dwóch
Klusia (Selena Pumilo) - córka Koki, 3,5 roku, również ma teraz szczenięta.
Candy (Cotton Candy Pumilo) - córka Dixi, 3 lata
Angie (Salina Lady Black Dotyk Anioła) - w październiku skończy 2 lata
Woody (Norwegian Wood Pumilo) - córka Dixi, w wieku Angie. Na fotce ma rok.
Tootsie (Ziams Tootsie Swootsie) - 1,5 roku. Fotka z klasy szczeniąt.
Moony (Ziams Magic Mistress) - też ma 1,5 roku. Aktualne zdjęcia zrobię jej niedługo
Forrest/Santi (Santorini Boss Sun of Tybet), ma rok i 3 miesiące, czyli jeszcze klasa młodzieży.
Fotka zrobiona przez p. Agnieszkę Milską.
Moje najulubieńsze to Koka i żelka (Angie). A wszystkie razem to po prostu Pumilki, dlatego też wydaje mi się to najsensowniejszym tytułem dla tej galerii
Koka (Lady Mashala Coca Bast) - ma 7,5 roku. Teraz już obstrzyżona, nie wystawiana.
Dixi (Im Black And White Christmas Dream Bast) - 5,5 roku, właśnie odchowuje swój trzeci miot. Na fotce po odchowaniu dwóch
Klusia (Selena Pumilo) - córka Koki, 3,5 roku, również ma teraz szczenięta.
Candy (Cotton Candy Pumilo) - córka Dixi, 3 lata
Angie (Salina Lady Black Dotyk Anioła) - w październiku skończy 2 lata
Woody (Norwegian Wood Pumilo) - córka Dixi, w wieku Angie. Na fotce ma rok.
Tootsie (Ziams Tootsie Swootsie) - 1,5 roku. Fotka z klasy szczeniąt.
Moony (Ziams Magic Mistress) - też ma 1,5 roku. Aktualne zdjęcia zrobię jej niedługo
Forrest/Santi (Santorini Boss Sun of Tybet), ma rok i 3 miesiące, czyli jeszcze klasa młodzieży.
Fotka zrobiona przez p. Agnieszkę Milską.
Moje najulubieńsze to Koka i żelka (Angie). A wszystkie razem to po prostu Pumilki, dlatego też wydaje mi się to najsensowniejszym tytułem dla tej galerii
-
Nie spodziewałam się raczej, że tyle osób zna naszą stronę- jednak internet jest mały
Więcej zdjęć- może dzisiaj? Muszę zrobić fotki szczeniakom po Dixi.
Meneczka - czyli czarno-białe bardziej Ci się podobają? Widzę, że sama masz
Ja najczęściej spotykam się z bardzo pozytywnymi reakcjami na Angie - faworytka publiki na wystawach, z tym swoim ciągle machającym ogonem, upodobaniem do bycia rozpieszczaną i śmiesznymi minami.
Więcej zdjęć- może dzisiaj? Muszę zrobić fotki szczeniakom po Dixi.
Meneczka - czyli czarno-białe bardziej Ci się podobają? Widzę, że sama masz
Ja najczęściej spotykam się z bardzo pozytywnymi reakcjami na Angie - faworytka publiki na wystawach, z tym swoim ciągle machającym ogonem, upodobaniem do bycia rozpieszczaną i śmiesznymi minami.