Dziwne żebra

choroby, profilaktyka
Kiche

Post autor: Kiche » pn lis 14, 2016 6:59 pm

a może to po biciu? nie pomyślałaś o tym?
a poza tym, kto wciaksa psu żebrado środka?? co jej robiłaś,że to zauważyłaś?
Kiche

Post autor: Kiche » pn lis 14, 2016 6:59 pm

ja osaczam? dziewczyno zastanów się,co piszesz :kwasny: ja poprostu Ci nie ufam, bo nie ufam nikomu, kto używa przemocy w stosunku do zwierząt :zly:
a żebra nie powinny być miękkie ani wchodzić do środka,bo to przecież osłona narządów wewnętrznych :kwasny: jeśli są mocno,naprawdę miękkie to ja bym się udała do weterynarza
szary_hasior

Post autor: szary_hasior » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Ola ma rację!!! Wszystko to bardzo dziwnie wygląda!!!,po Twoim opisie można by sadzić że piesek ma połamane żebra!!! Zastanów się może zostawiałaś z kimś psa ostatnio? I może ktoś zrobił mu krzywdę!!! Ja w każdym razie radziłabym jak najszybciej udać się do weta bo jeśli okazałaby się że faktycznie żebra są połamane to mogą przebić płuco albo inne organy i wtedy może być już za późno na pomoc!!!
Fudo

Post autor: Fudo » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Miekkie zebra to oznaka ogromnej krzywicy . jesli masz serce to pedem do weta , konieczne sa psu odpowiednie srodki wzmacniajace kosci .odpowiednie odzywienie i wiayminy . Moze to swiadczyc rowniez o jakiejs awitaminozie , o odwapnieniu , mjoze to byc takze na skutek zlego odzywiania . Jaka karma karmisz psa , co je ? . Wazne jest jak najszybciej zrobienie badan krwi .
PEDEM DO WETA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fudo

Post autor: Fudo » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Przepraszam , ale chyba sobie zarty stroisz . Dla wikszosci z nas kazdy pies to cos wiecej niz zwierze i prosze bys o tym pamietala . Ja chyba juz nie chce odpowiadac na Twoje pytania , ktore nie wiem z jakich przyczyn ale odnosze wrazenie ze sa nabijaniem nas w przyslowiowa butelke . Ja sie martwie i przejmuje a Ty masz chyba przednia zabawe . Zastanow sie nad soba sama , bo sledzac Twoje pytania coraz bardziej sie upewniam ze bawisz sie naszym kosztem . Mozepokaz jak wyglada Twoj piesek , potem pogadamy , :kwasny:
adm-tg
Site Admin

Post autor: adm-tg » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Jak by sie martwiła i chciała szybko pomóc to juz by dawno była u weta! Co my mozemy powiedzieć? Weterynari nikt z nas nie skończył a pzrez neta to nawet wet nie powie co jest
ODPOWIEDZ