Skargi
no to jak w koncu jest z tym wstawianiem fotek ? ... wklejałam z wystaw po otrzymaniu ostrzezenia , tak jak mi Marta kazała i przy probie wklejenia kolejnych zdjec uwaga ze nalezy edytowacpost i w nim umiescic , a jak tak zrobiłam wczesniej to dostałam ostrzezenie .. nie obrazam sie ale to jest bez sensu .. bo tak zle i tak nie dobrze , chyba ze nastepnym razem nie bede juz dawała fot , bo mi sie nie chce wylogowywac i logowac spowotem .Nie wiem komu wierzyc i za co własciwie mam to ostrzezenie , ale kit , mnie nie zalezy tylko jak mam dostac za to bana to lepiej nie bede wklejała fot z wystaw i tez jest wyjscie .
Reniu,dlatego zniosłam ten punkt regulaminu bo mnei równiez denerwuej i jest to uciązliwe po dodaniu czasu po którym można wysłac kolejnego posta. Nie zawsze jest tyle czas i bez przesady.
Natomiast uwazam ze to ostrzezenie powinnas miec bo inaczej tzreba by tez wyszstkim je pousuwac i wtedy złamałaś regiulamin. Teraz juz nie bo takiego punktu nie ma!
Natomiast uwazam ze to ostrzezenie powinnas miec bo inaczej tzreba by tez wyszstkim je pousuwac i wtedy złamałaś regiulamin. Teraz juz nie bo takiego punktu nie ma!
Kochane , przeciez ja nie wniosłam skargi na ostrzezenie ,ani sie nie gniewam lecz zapytałam gdzie logika ? a prawde mowiac ani mnie grzeje ani ziebi to ostrzezenie , ani to : jaka ilosc postow nastukanych , rangi itp.. jeszcze raz podkreslam : NIE MAM PRETENSJI , NIE WNOSZE ZAZALENIA , ZADAłAM jedynie PYTANIE ! (i przepraszam ze duzymi literam napisałam ,)
-
Ja mam prośbę aby stosować się do punktu 22 regulaminu . I to stosować się bezwzględnie !!!On dotyczy wszystkich ! Jest tam takie określenie: "wyrażasz w nim siebie" Rozumiem zdania bez podmiotu ,często bez orzeczenia rozumiem nawet, że nie każdy musi wiedzieć iż nie z przymiotnikami piszemy razem ale te podstawowe wyrazy takie chociażby jak "dopuki" ,"przezierz" ( to tylko cytaty)to już piszcie poprawnie. Nie będę tu wymieniał wszystkich błędów ale jest ich mnóstwo.Sam czasami je popełniam ale jak mam wątpliwości to zaglądam tam gdzie trzeba. Jak mam poważnie podejść do osoby która mi coś poleca, zachwala lub mi radzi gdy w zdaniu jest kilka podstawowych błędów !!! No mam go brać poważnie? Pozdrawiam.
-
-
Myśle ze ostatni post Agi wszystko wyjasnia.
Maurycemu zapewne chodziło o jej błedy/w cytowanych tekstach/.
Tez czasem mnie wneriwa jak musze poprawiac błędy i przy notorycznym wlepiam ostrzezenie. Aga ma dysortografie wiec ona jest tak jakby po za.
Maurycy ciesz sie ze cie tu za czasów moniki733/chyba/ nie było
Maurycemu zapewne chodziło o jej błedy/w cytowanych tekstach/.
Tez czasem mnie wneriwa jak musze poprawiac błędy i przy notorycznym wlepiam ostrzezenie. Aga ma dysortografie wiec ona jest tak jakby po za.
Maurycy ciesz sie ze cie tu za czasów moniki733/chyba/ nie było