Dodawanie zdjęć
żeby wkleić zdjęcie na forum należy wejść na strone www.imageshac.us i shostować zdjęcie.Robimy to tak: naciskamy "przeglądaj i szukamy zdjęcia które chcemy shostować,klikamy"otwórz" jeśli zdjęcie jest duże zaznaczamy "resize image" wybierając rozmiar zdjęcia najlepiej 640x480 (for message boards) i kilkamy"host it" jak otworzy sie stronka ze zdjęciem to klikamy na dole "+ Show Advanced Linking" i kopiujemy ostatni link i wlejamy na forum między znaczki [img]a[/img]
lub na www.fothost.pl ,jest duzo lepszy i szybszy,mozna shostowac naraz 5 fotek . I nie "obraża" sie tak jak imageshack
tam jest bardzo prosto,kilkamy przeglądaj ładujemy zdjecie po kolei potem wyswietlaja sie linki i kopiujemy "duzy obrazek na forum" i i poprostu wklejamy na forum.
Jak nie umiecie dodawac fotek to przed wysłaniem kiknijcie "podgląd" i wtedy zobaczycie czy wam sie wyswietlaja fotki jak nalezy czy nie.
lub na www.fothost.pl ,jest duzo lepszy i szybszy,mozna shostowac naraz 5 fotek . I nie "obraża" sie tak jak imageshack
tam jest bardzo prosto,kilkamy przeglądaj ładujemy zdjecie po kolei potem wyswietlaja sie linki i kopiujemy "duzy obrazek na forum" i i poprostu wklejamy na forum.
Jak nie umiecie dodawac fotek to przed wysłaniem kiknijcie "podgląd" i wtedy zobaczycie czy wam sie wyswietlaja fotki jak nalezy czy nie.
Jeśli pomimo mojej instrukcji dalej nie da się wkleic zdjęcia to prześlijcie mi je na maila psy14@vp.pl w temacie wpisując imie pupila i swój nick na forum np."Dżeki/NatDzeNelLun" .
kochani próbuję skorzystać z"Wyślij Emblemat z twojego komputera:"ale mi nie wychodzi;/rozmiar jest zmniejszony z photofilrte,ale ciągle komunikat,że zdjęcie musi być wieksze niż......daję na większe i znowu to samo;/
a może i tu musi upłyną24 godz żeby dodać te foto??
a jak zrobić aby zdjęc ie było i pod każdym postem a inne pod moim nickiem???
a może i tu musi upłyną24 godz żeby dodać te foto??
a jak zrobić aby zdjęc ie było i pod każdym postem a inne pod moim nickiem???