Missy
Po pierwsze nie kupuj Yorka, wredne są i takie małe, a by chciały wszystkimi żądzić !
Co do kotów i innych psów, to spokojnie, narazie nie spotkałam się jeszcze, żeby ktoś miał jakieś problemy z tym, tylko jeszcze zależy jak ten kot, czy psiak zareaguje na shihtzaka Ja miałam najpierw koty z shihtzami i kuple były, a w tej chwili ma 10 psów i żyją sobie spokojnie, kłótni między nimi nie ma(no tylko między chłopami jak cieczke ma suka) A co do wymagiań no to tylko z tą pielęgnacją, jak to u psów długowłosych.
Co do kotów i innych psów, to spokojnie, narazie nie spotkałam się jeszcze, żeby ktoś miał jakieś problemy z tym, tylko jeszcze zależy jak ten kot, czy psiak zareaguje na shihtzaka Ja miałam najpierw koty z shihtzami i kuple były, a w tej chwili ma 10 psów i żyją sobie spokojnie, kłótni między nimi nie ma(no tylko między chłopami jak cieczke ma suka) A co do wymagiań no to tylko z tą pielęgnacją, jak to u psów długowłosych.
Nie chce aby wyszło że jestem uprzedzona ale powiem szczerze w mojej okolicy jest duzo yorków i niektóży twierdzą że to nie był dobry wybór ponieważ są np . jak to było wczesniej wymieniane "bardzo zadziorne szczekają na byle co itp.. Ja wybierając rase psa kerowałam sie mniej wiecej tymi samymi kryteriami co ty <ale po pierwsze szukałam psa inteligentnego > i wybrałam shihtzaka Mała jest słodka grzeczna i narazie podchodzi do otoczenia troszke z rezerwą <bo jest u mnie dopiero pare godzinek> Ale już sie troche rozbrykała I nie odstepuje mnie nawet na krok :0 W tej chwili jak pisze to śpi u mnie na kolanach :0 Jeśli chcesz coś jeszcze wiedzieć pisz Ale naprawde polecam shih tzu