szczeniaczki Playing The Angel
Witam serdecznie. Muszę podzielić się z Wami wielką radością :smt054 . Otóż 13 maja moja Mandi urodziła maluszki. Tatusiem został Champion Polski Gentleman From Audreys Paradis. Będą nosiły przydomek Playing The Angel. Mamy zaszczyt opiekować się 2-ma pieskami i 2-ma suczkami. Ku mojej wielkiej radości jedna z księżniczek zostanie z nami. Niebawem fotki :smt039 !
-
Powyżej moje pociechy . Przepraszam, ale nabierałam wprawy przy wklejaniu zdjęć, no i pierwszy post jest nieteges... Chciałam tutaj gorąco podziękować Natuli za pomoc i zachętę do samodzielnego wklejenia zdjęć - DZIĘKUJĘ!
I jeszcze podziękowania... Dla osoby, bez pomocy której nie miałabym odwagi zdecydować się na tę radość; powiedzmy sobie , że chodzi tu o Panią J.. Drugie podziękowania w tej kwestii należą się właścicielowi reproduktora , Pana S.. Bez ogromnego zaangażowania tych dwóch osób zginęłabym. Dzięki nim jestem o wiele mądrzejsza, więcej wiem i potrafię , i dzięki nim mogę teraz obserwować igraszki i dzikie swawole moich czterech cudów. Jesteście wielcy!!!
I jeszcze podziękowania... Dla osoby, bez pomocy której nie miałabym odwagi zdecydować się na tę radość; powiedzmy sobie , że chodzi tu o Panią J.. Drugie podziękowania w tej kwestii należą się właścicielowi reproduktora , Pana S.. Bez ogromnego zaangażowania tych dwóch osób zginęłabym. Dzięki nim jestem o wiele mądrzejsza, więcej wiem i potrafię , i dzięki nim mogę teraz obserwować igraszki i dzikie swawole moich czterech cudów. Jesteście wielcy!!!
-