Moncia,Figo i Lunka!
-
Tak jak obiecałam przedstawiam sie wam!
Mam na imię Monika! W lipcu skończe 31lat!
W domu mam wesołą gromadkę czyli 3 córeczki i dwa pieski Piesek Figo ma 10mies a sunia Luna niecałe 6mies. Bardzo kocham moje pieski jak zreszta wszystkie zwierzaki! Bardzo sie cieszę że jestem z wami na tym forum i bardzo was wszystkich lubię! Cenię sobie wasze rady i wsparcie które od was otrzymuję kiedy tego potrzebuję! Mimo ze nikogo nie znam osobiście uwazam was za przyjaciół i mam nadzieję ze będziemy sie tu spotykać i że bedzie tu zawsze tak fajna atmosfera jak teraz!!! Pozdrawiam wszystkich!
Ps:Swoich fotek narazie nie pokaze bo ich poprostu nie mam! Moze przywioze jakieś fajne znad morza to wkleję!
Mam na imię Monika! W lipcu skończe 31lat!
W domu mam wesołą gromadkę czyli 3 córeczki i dwa pieski Piesek Figo ma 10mies a sunia Luna niecałe 6mies. Bardzo kocham moje pieski jak zreszta wszystkie zwierzaki! Bardzo sie cieszę że jestem z wami na tym forum i bardzo was wszystkich lubię! Cenię sobie wasze rady i wsparcie które od was otrzymuję kiedy tego potrzebuję! Mimo ze nikogo nie znam osobiście uwazam was za przyjaciół i mam nadzieję ze będziemy sie tu spotykać i że bedzie tu zawsze tak fajna atmosfera jak teraz!!! Pozdrawiam wszystkich!
Ps:Swoich fotek narazie nie pokaze bo ich poprostu nie mam! Moze przywioze jakieś fajne znad morza to wkleję!
-
-
-
Kilka fotek z rajdu!!!
Tu ja za kółkiem (super było)
Moje córcie!!! Fotka pt; Nie ma jak z Tatą
Nasza rajdowa rodzinaka! Niestety wszyscy sie nie zmiescili!!!
A teraz pora na pieski!
To Fuks 3-mies amstaff moich znajomych! Straszny pieszczoch zalizalby czlowieka na smierć
[/b]A to cudaczek ktorego wypatrzylam wsrod kibicow! Piesek ma na imie Monti i ma 3 lata
No to narazie tyle!!! Fotki sa duże wiec nie chce spowolniać forum!!!
Tu ja za kółkiem (super było)
Moje córcie!!! Fotka pt; Nie ma jak z Tatą
Nasza rajdowa rodzinaka! Niestety wszyscy sie nie zmiescili!!!
A teraz pora na pieski!
To Fuks 3-mies amstaff moich znajomych! Straszny pieszczoch zalizalby czlowieka na smierć
[/b]A to cudaczek ktorego wypatrzylam wsrod kibicow! Piesek ma na imie Monti i ma 3 lata
No to narazie tyle!!! Fotki sa duże wiec nie chce spowolniać forum!!!
-
-
-
-
Dziewczynki chcialabym wam powiedzieć że moja rodzinka się powiększyła o nowego pieska!!! Wczoraj dostalam od męza yorka!!! Piesek ma 2 lata i nazywa się SZIKI poprzedni własciciele postanowili go sprzedac bo nie sprawdził sie jako "reproduktor" (piesek jest bez papierow) a mojemu mezowi zal sie go zrobiło i postanowil go kupić!!! Piesek jest bardzo malutki waży 1,5kg nawet Luna wydaje mi sie przy nim bardzo duża,jest z niego wielki pieszczoch chodzi za mna krok w krok ciagle domaga się zeby go nosić na rękach,jest bardzo cichy i grzeczny!!! Widac ze bardzo teskni za poprzednimi włascicielami bo jest poprostu smutny,ale mam nadzieje ze zaklimatyzuje sie u nas i bedzie szczęsliwy!!! Mam też nadzieję ze zaprzyjazni sie z Figusiem i Lunką bo narazie pieski trzymaja się raczej na dystans,chociaz i tak juz na siebie nie warcza i podchodza do siebie coraz blizej!!!
Wiem ze wiekszośc z was nie lubi yorkow ale mam nadzieję ze przygarniecie Szikiego na forum???!!! Jesli pozwolicie to pokaże go wam w galerii i w zwiazku z tym mam prosbe żeby dopisac jego imię w galerii Figa i Luny!!!
Basiu a swoja fotke obiecuje niedlugo dodać
Wiem ze wiekszośc z was nie lubi yorkow ale mam nadzieję ze przygarniecie Szikiego na forum???!!! Jesli pozwolicie to pokaże go wam w galerii i w zwiazku z tym mam prosbe żeby dopisac jego imię w galerii Figa i Luny!!!
Basiu a swoja fotke obiecuje niedlugo dodać