Biegunka
-
Dagusiu ja bym mu podala wegiel! Jest bezpieczny i mozna kupić taki w kapsułkach wiec łatwiej podać! Dla moich psiakow jest on bardzo skuteczny! I myslę że dopóki Tobi nie jest osowialy i ma apetyt to wizyta u weta nie jest konieczna!
Ale to tylko taka moja rada! Ty zdecydujesz czy trzeba malego zawieźć do lekarza!
Ps:Luna od rana wymiotuje taką żółtą pianą! Ale narazie ma apetyt i sie bawi wiec
bardzo sie nie martwię!
Ale to tylko taka moja rada! Ty zdecydujesz czy trzeba malego zawieźć do lekarza!
Ps:Luna od rana wymiotuje taką żółtą pianą! Ale narazie ma apetyt i sie bawi wiec
bardzo sie nie martwię!
-
W takim razie skontaktuj sie z wetem zeby miec pewnosc! Ja niestety nie potrafię Ci pomóc bo nie mam pojęcia czy Tobi mogl sie w ten sposob zarazic! Wcale Ci sie nie dziwię że sie martwisz Ja o Lunke wtedy tez sie bardzo martwilam i lekarz mi powiedział że jeżeli bym to wtedy zlekcewazyła i czekala to Luna by nie przeżyla!
-
-
-
-
-
Dżeki nie jadł nic i cały czas wymiotował wiedziałam ze to z głodu ale on nie chciał jeśc .To dawałam mu troche karmy rano i to zjadł za jakiś czas znowu mu dałam ale już nie chciała i wieczorem tez nie to przez okres ponad tyg dawałam mu tylko rano i coraz wiecej aż dzisiaj jest pełna miska ale już je normalnie to wieczorem też dostaje pół miski i nie wymiotuje. Kieyds dostawał gotowane w południe a karme miał cały czas(karmy nie jadł) i CODZIENNIE rano wymiotował.
A teraz mody zjadł karme i czkea na gotowane jedzonko bo dzisiaj niedziela
A teraz mody zjadł karme i czkea na gotowane jedzonko bo dzisiaj niedziela
-
Niestety Luna od kilku dni ma biegunkę!!! Oprócz tego je i bawi sie normalnie,ale muszę ją myć kilka razy dziennie i mam zabrudzone podlogi bo mala biegnie pod drzwi,ale nie zawsze zdaży!!! Niestety do końca tyg nie mam mozliwosci pojechac do weta bo jestem bez auta i z kasą tez krucho!!! Podawalam jej węgiel i gotowana marchew,ale nie pomaga!!! Dziewczynki mam taki lek dla dzieci na biegunkę w syropie NIFUROKSAZYD,jak myslicie czy moglabym jej to podać????!!!
-