Barbara - hodowla Weritas.
ja również serdecznie witam
ja również mam sunię z AdActe - więc jestem ciekawa, czy ta moja to jakaś siostrzyczka którejś z Pani dziewczynek - zgodnie z tym zdjęciem, jakie umieściła Aga
bardzo fajnie, że mamy tutaj kolejnego hodowcę, bo często, oprócz błahych tematów, o których sobie tutaj luźno rozmawiamy, rada profesjonalisty jest nieoceniona
a więc witam raz jeszcze
ja również mam sunię z AdActe - więc jestem ciekawa, czy ta moja to jakaś siostrzyczka którejś z Pani dziewczynek - zgodnie z tym zdjęciem, jakie umieściła Aga
bardzo fajnie, że mamy tutaj kolejnego hodowcę, bo często, oprócz błahych tematów, o których sobie tutaj luźno rozmawiamy, rada profesjonalisty jest nieoceniona
a więc witam raz jeszcze
Moja Fana jest po Gawainie i Morrighan mam też Mimi, ale ona jest bez rodowodu. Z Fanulką nie wybieram się na wystawy, taką mam umowę z hodowcą, chociaż ona jest taka piękna - ma fenomenalne umaszczenie, że trochę zaczynam mieć ochotę na odrobinę rywalizacji na razie cieszę się nią, bo nie dość, że piękna to ma cudny charakter
bardzo chciałam mieć psiaka z Ad Acte bo mają bardzo delikatne włosy - aż się chce dotykać
bardzo chciałam mieć psiaka z Ad Acte bo mają bardzo delikatne włosy - aż się chce dotykać