Wszystko inne dotyczące naszych psów
-
szary_hasior
autor: szary_hasior » pn lis 14, 2016 6:59 pm
Nie wiem co o tym myśleć,ale od kilku dni Luna przeniosła się ze spaniem do łazienki!!!Na początku spała tam tylko w dzień ale teraz zatargała tam swój kocyk i domaga się żeby tez wpuszczać ją tam na noc!!!I wogóle spędza tam dużo czasu!Jak tylko zobaczy że drzwi do łazienki są zamknięte i nie może tam wejść to podnosi taki lament że muszę jej otworzyć!!!Jest to dziwne dla mnie bo Figo ani chwili nie chce zostać sam on wogóle nie lubi być zamkniety gdziekolwiek,a malej jak jest w łazience zamknięte drzwi wogole nie przeszkadzają!!!! :smt102
-
Olka
A może jest jej w domu gorąco i chłodzi sie w łazieńce, bo mój rubens latem też często śpi w łazieńce, na kafelkach.
-
szary_hasior
Wiesz o tym nie pomyślałam!!!Może rzeczywiści to jest przyczyną bo w moim mieszkaniu jest zawsze bardzo ciepło!!!
-
adm-tg
- Site Admin
Mój robi tak samo z balkonem odkąd go odkrył(mieszkanie z balkonem mamy dopiero od 2 miesięcy).Poprostu jest jej zagorąco a Figo już się przyzwyczaił.
-
szary_hasior
Figo dużo czasu spędza na parapetach a one są zimne bo z kamienia,próbowałam ścielić mu kocyk ale go zrzuca!!!Do łazienki wogóle nie wchodzi bo się boi że będę go kąpać!!!