Problem z Luną
-
Mam problem z Luną! mała dostała wieczorem biegunki!!!robi co chwilę!Nie wiem co jej mogło zaszkodzić karmy jej nie zmieniałam bo mąż przywiózł karmę razem z psem. Weterynaryjny royal dla szczeniąt.Oprucz tego że mała ma biegunkę to zachowuje się normalnie jest wesoła i ma apetyt.Czy to możliwe że to może ze stresu albo nie wiem zmiana wody?Rano ugotowałam jej marchewki słyszałam że to pomaga ale jak narazie nie ma poprawy!Czy już mam z nią iść do weta czy jeszcze poczekać?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Własnie wróciłyśmy od lekarza Luna dostala kroplówkę i trzy różne antybiotyki w zastrzykach!!!:-(jutro tez jedziemy na zastrzyk,i dziś ma głodówkę.Powiedzał że jest żle i ze gdybym nie przyjechala to mała mogłaby nie przeżyć!!!Powiedział też że lekarka która miała wczoraj dyżur popełniła błąd bo już wczoraj mała powinna dostac antybiotyk!!!!Narazie ciężko mi powiedziec jak się czuje bo jest po tych lekach bardzo ospała,ale jak się obudzi to zaraz napiszę czy jest lepiej!!!BARDZO DZIęKUJE ZA SłOWA WSPARCIA!!!!
-
Sama się nad tym zastanawiałam i nie wiem jak powinnam załatwić tą sprawę???Lekarz powiedzał że jego pracownica popełniła błąd i nic poza tym tylko tyle że może nie chciała truć małej antybiotykami???(czyli bronił)Dziś nie byłam w stanie nic zrobić ale też chciałabym zeby poniosła jakies konsekwencje!!!!Tylko nie wiem co powinnam zrobić może któras z was była w takiej sytuacji i mi pomoże???!!!
Luna się obudziła ale narazie lezy nie chce się bawic tylko troche wody się napiła jest bardzo smutna!!!Serce mi się kraje jak na nią patrzę!!!!
Luna się obudziła ale narazie lezy nie chce się bawic tylko troche wody się napiła jest bardzo smutna!!!Serce mi się kraje jak na nią patrzę!!!!