Piko, Nessie, Luna, Amelka, Querida & Toren
Dawno nas nie było,przypomnimy sie troszku :]
pare fotek z wakacji
nawet na wakacjach trzeba ćwiczyć
zabawy z frisbee
pies w dżungli
mój pies ma jakies zaburzenia osobowości chyba raz myśłi ze jest wiewiórką
potem cały dzien potrafiła siedziec na stole przy altance razem z moimi znajomymi
wejść tak chetnie ale zejść sama juz nie chciała
moja dzidzia malutka :smt060
i shihtzaki
przedstawiam wam Aslana Juniora
Aslanek i Pikuś
Aslan to piesek w typie shih, zaadoptowany przez ciocie(współwłaścicielke Pika) w wieku 4-5 tyg.
Teraz ma ok. 2 miesiecy dzisiaj wieczorem jade odwiedzic chłopaków.
Obydwaj są straaaasznie słodzcy i kochani :smt055
a z nowosci u nas to zatwierdzili nam przydomek hodowlany
" ERRO BARBATUS (FCI) "
mam nadzieje, że pierwszy miot przywitamy na wiosne 2010 roku
w najbliższym czasie dołaczy do nas nowe futro :smt060( mam nadzieje,tzrymac kciuki zeby ładne i zdrowe urosło-narazie ma skończone dwa tyg) i to wcale nie to co planowałam
w przyszłym roku planujemy dwa nowe futra
i z miotu Luny chce jakas super dziewczynke dać na warunek hodowlany lub współwłasność
plus na pewno dołaczy do nas kolejny ragdoll ,tym razem hodowlany :]
tak w skrócie
pare fotek z wakacji
nawet na wakacjach trzeba ćwiczyć
zabawy z frisbee
pies w dżungli
mój pies ma jakies zaburzenia osobowości chyba raz myśłi ze jest wiewiórką
potem cały dzien potrafiła siedziec na stole przy altance razem z moimi znajomymi
wejść tak chetnie ale zejść sama juz nie chciała
moja dzidzia malutka :smt060
i shihtzaki
przedstawiam wam Aslana Juniora
Aslanek i Pikuś
Aslan to piesek w typie shih, zaadoptowany przez ciocie(współwłaścicielke Pika) w wieku 4-5 tyg.
Teraz ma ok. 2 miesiecy dzisiaj wieczorem jade odwiedzic chłopaków.
Obydwaj są straaaasznie słodzcy i kochani :smt055
a z nowosci u nas to zatwierdzili nam przydomek hodowlany
" ERRO BARBATUS (FCI) "
mam nadzieje, że pierwszy miot przywitamy na wiosne 2010 roku
w najbliższym czasie dołaczy do nas nowe futro :smt060( mam nadzieje,tzrymac kciuki zeby ładne i zdrowe urosło-narazie ma skończone dwa tyg) i to wcale nie to co planowałam
w przyszłym roku planujemy dwa nowe futra
i z miotu Luny chce jakas super dziewczynke dać na warunek hodowlany lub współwłasność
plus na pewno dołaczy do nas kolejny ragdoll ,tym razem hodowlany :]
tak w skrócie
http://www.fothost.pl/upload/09/32/ae8e89c1.jpg ale podobieństwo
hahaha
a wszystkie zdjęcia cudne - poprostu wielka czarna kupka z różowym języczkiem
a z tych nowych nabytków - to poprostu cała masa nowości, strasznie fajnie, też bym kiedyś tak chciała miec dom pełen ludzi i zwierzaków bardzo gratuluję przydomka, ja pewnie gdybym miała miec jakikolwiek to papryczkowy A Natula, co ten przydomek znaczy??
i ragdoll - super koty, jak kiedyś chciałam miec kociaka to dużo czytałam o nich, ale w rękach jeszcze tej szmacianej lalki nie miałam
hahaha
a wszystkie zdjęcia cudne - poprostu wielka czarna kupka z różowym języczkiem
a z tych nowych nabytków - to poprostu cała masa nowości, strasznie fajnie, też bym kiedyś tak chciała miec dom pełen ludzi i zwierzaków bardzo gratuluję przydomka, ja pewnie gdybym miała miec jakikolwiek to papryczkowy A Natula, co ten przydomek znaczy??
i ragdoll - super koty, jak kiedyś chciałam miec kociaka to dużo czytałam o nich, ale w rękach jeszcze tej szmacianej lalki nie miałam
http://www.fothost.pl/upload/09/32/ceb1cff5.jpg
to taka rozumie darmowa silownia;D
to taka rozumie darmowa silownia;D
Nati no wkońcu nas odwiedziłaś z nowościami i fotkami Byłam na stronce i nawet się wpisałam hehe Gratuluję Wam jeszcze raz - tutaj!Luna prześliczna kobitka i Aslan Maxi pięknie Wam wyrósł już.Mini Aslanek z Pikiem jak dwie maskotki.Fajne to Wasze zwierzaczkowo aż chyba zazdroszczę Wam
Kicia piękna,choć miała byc inna ale ta też piękna:) Częściej prosimy o odwiedziny,takie fotki i wszystkie nowości