Piko, Nessie, Luna, Amelka, Querida & Toren
BYło kąpu,kąpu i jestem puszysta, przez chwilke się bałam ale jak pańcia zaczeła czochrać i miziać było fajnie i ciepło to nie nie chciałam wyjśc z wanny,potem pbyła straszna i zła suszarka ale znowu było miziu mizu i ciepło to się położyłam i byłam grzeczna,potem była sesja ale byłam już zmęczona i zdjęcia są brzydkie.
I jeszcze chciałam się pochwalić ze jestem strasznie rozpieszczona,i jak pańca wstawi mnie do rodzeństwa to zaczynam piszczeć,chce na rączki,do domku lub pobiegać za pańcią.
Umie bardzo ładnie chodzić na smyczy,bez smyczy też,reaguje na moje imie ale tylko niekiedy,zawsze słucham się na "dzieci,dzieci,do mnie"
Umiem stać w postawie wystawowej i dawac łapke a mam dopiero 8 tyg
Wiecie jak ona wsyztsko szybko łapie?
I jeszcze chciałam się pochwalić ze jestem strasznie rozpieszczona,i jak pańca wstawi mnie do rodzeństwa to zaczynam piszczeć,chce na rączki,do domku lub pobiegać za pańcią.
Umie bardzo ładnie chodzić na smyczy,bez smyczy też,reaguje na moje imie ale tylko niekiedy,zawsze słucham się na "dzieci,dzieci,do mnie"
Umiem stać w postawie wystawowej i dawac łapke a mam dopiero 8 tyg
Wiecie jak ona wsyztsko szybko łapie?
Piertucha nie wykazuje żadnych objawów agresji...
Mam nadzieje ze PIetruszka bedzie miała kochających właścicieli i nie bedzie miała takiego pecha jak miała Marchewka
Fajnie mamusia Marchewka a córeczke Pietruszka
Kilka wczorajszych zdjęć małej,ona jest kochana nie chce nikt?
Dodam ze mała jest wystawowa i naprawde ma szansena ringach
Mam nadzieje ze PIetruszka bedzie miała kochających właścicieli i nie bedzie miała takiego pecha jak miała Marchewka
Fajnie mamusia Marchewka a córeczke Pietruszka
Kilka wczorajszych zdjęć małej,ona jest kochana nie chce nikt?
Dodam ze mała jest wystawowa i naprawde ma szansena ringach
Dziękuje dziekuje!
Dzisiaj spałam całą noc i ani jeden budzik mnie nie obudził zeby sprawdzić co z małą,dopioeero mama mnei obudziła jak z nocki przyjechała....Ale tylko dwa siuski były jeden na podkładzie(w kuchni ,bo tam jej ulubione miiejsce) a drugi pod drzwiami ,ona śpi w przedpokoju i kuchnie i ałzienke ma do dyspozycji(siostra ma pokuj w kuchni wiec Luna sama nie jest) ja drzwi nei zamykam zebym słyszała co robi
tylko mam karton wstawiony w drzwi,ja sie budze karton gdzoeś w kucni leży a u mnie czysto
Nie lubi spać u mnie(bo bawić sie to tak) bo jest strasznie duszno i gorąco a ja mam dywan
Ona w ogóle w przeciwieństwie do Dżeka nie lubi spac na kocyku,legowisku itp
Ciągle sie z niej śmiejemy bo fajnie śpi(widac na zdjęciach),a najlepiej jak zaczyna pływac lub ssać przez sen
Kilka nowych zdjęć
Dzisiaj spałam całą noc i ani jeden budzik mnie nie obudził zeby sprawdzić co z małą,dopioeero mama mnei obudziła jak z nocki przyjechała....Ale tylko dwa siuski były jeden na podkładzie(w kuchni ,bo tam jej ulubione miiejsce) a drugi pod drzwiami ,ona śpi w przedpokoju i kuchnie i ałzienke ma do dyspozycji(siostra ma pokuj w kuchni wiec Luna sama nie jest) ja drzwi nei zamykam zebym słyszała co robi
tylko mam karton wstawiony w drzwi,ja sie budze karton gdzoeś w kucni leży a u mnie czysto
Nie lubi spać u mnie(bo bawić sie to tak) bo jest strasznie duszno i gorąco a ja mam dywan
Ona w ogóle w przeciwieństwie do Dżeka nie lubi spac na kocyku,legowisku itp
Ciągle sie z niej śmiejemy bo fajnie śpi(widac na zdjęciach),a najlepiej jak zaczyna pływac lub ssać przez sen
Kilka nowych zdjęć