Propozycję
Dziwię się, że Maurycy się tutaj wykłóca, regulamin to regulamin nasze prawo forumowe wobec czego trzeba go przestrzegać! W ten sposób unikniemy gości, którzy wpadali na forum aby tylko zrobić zamieszanie bądź ukraść fotki co już miało miejsce jak pamiętacie. Zdjęcia kilku naszych psów były na naszej-klasie.Jeżeli ktoś ma szczere zamiary to wytrwa i napisze 20 postów a kto jest tylko przelotnie to odpuści sobie, prawda. Tym sposobem na forum będą osoby, którym na tym zależy, tak mi się bynajmniej wydaje. Już prościej tego wytłumaczyć się nie da.
no nie jest to problem dla nas i nikogo kto nie ma sie powodow "utajniać";P, trzeba sie przedstawic i co nieco napisac , a nie kazdy chce sie ujawnic , choc ja naprawde nie rozumie dlaczego . Widac na przykładzie niedawno zarejestrowanej Barbary ze jak sie chce cos tu wnieśc to można , przedstawiła sie , kilka rad udzieliła jako doswiadczony hodowca i to jest własnie to co byc powinno , a nie jakies kwiatuszki , didle itp "incognita " .. ;P
również się z Wami zgadzam, zwł. w odniesieniu do galerii, ale nei tylko. w koncu umieszczamy tutaj zdjęcia naszych psiaków, czasem też mieszkań oraz dodatkowe informacje - jak kogoś interesuje temat na powaznie, to może spokojnie pisać, pytać i zdobywać uprawnienia
ja też na początku tylko czytałam forum, ale po chwili się zarejestrowałam - bo byłam zainteresowana. a Maurycy niestety tam, gdzie sie pojawił, dziwnie robiło się zamieszanie. Może to tylko przypadek, ale chyba drugiego takiego tutaj nie mamy, chociaż każdemu z nas przydarzyła się pewnie jakaś wymiana zdań
zdjęcia shih tzu można znaleźć w googlach w grafice - to nie problem, a forum nie jest na szczęscie państwowe więc mozemy jako uczestnicy dynamicznie zmieniać regulamin - w zależności od potrzeb (również w kontekście Waszych zdjęć na naszej-klasie).
A moi znajomi widzą moje psiaki na żywo, ewentualnie wysyłam zdjęcia - nie miałam nigdy potrzeby zapraszania kogoś na forum, aby oglądnął fotki
ja też na początku tylko czytałam forum, ale po chwili się zarejestrowałam - bo byłam zainteresowana. a Maurycy niestety tam, gdzie sie pojawił, dziwnie robiło się zamieszanie. Może to tylko przypadek, ale chyba drugiego takiego tutaj nie mamy, chociaż każdemu z nas przydarzyła się pewnie jakaś wymiana zdań
zdjęcia shih tzu można znaleźć w googlach w grafice - to nie problem, a forum nie jest na szczęscie państwowe więc mozemy jako uczestnicy dynamicznie zmieniać regulamin - w zależności od potrzeb (również w kontekście Waszych zdjęć na naszej-klasie).
A moi znajomi widzą moje psiaki na żywo, ewentualnie wysyłam zdjęcia - nie miałam nigdy potrzeby zapraszania kogoś na forum, aby oglądnął fotki