PEDROSA PIRENE Senida i PRIMA ASTARTE GOLD Jawogód
Tak też mam fioła
Właśnie mi jeden przybył, na tych fotkach go jeszcze nie ma. Mój ten pierwszy już ma łodygę całą brązową i nie długo kwiatki zakwitną a wypuścił jeszcze trzy, czyli razem cztery. Ja jeszcze nie umiem ich przesadzać, bo w mojej rodzinie to pierwsze storczyki i właśnie się boje, że aż 4 się nie zmieszczą. Będę musiała chyba jechać do ogrodnika się spytać jak to zrobić itp. A te akie jakby korzenie kieruję w góre i przypinam do temblaka, przy najmniej moja babcia tak robiła. Tylko muszę zobaczyć jaki będzie miał kolor, poprzednio był ciemny róż, ale jak się nowe białe itp. pojawiły to a nóż się zapyliły
Właśnie mi jeden przybył, na tych fotkach go jeszcze nie ma. Mój ten pierwszy już ma łodygę całą brązową i nie długo kwiatki zakwitną a wypuścił jeszcze trzy, czyli razem cztery. Ja jeszcze nie umiem ich przesadzać, bo w mojej rodzinie to pierwsze storczyki i właśnie się boje, że aż 4 się nie zmieszczą. Będę musiała chyba jechać do ogrodnika się spytać jak to zrobić itp. A te akie jakby korzenie kieruję w góre i przypinam do temblaka, przy najmniej moja babcia tak robiła. Tylko muszę zobaczyć jaki będzie miał kolor, poprzednio był ciemny róż, ale jak się nowe białe itp. pojawiły to a nóż się zapyliły
http://s.fothost.pl/upload/10/18/f5a5a837.jpg - słodkie :smt060
Jestem bardzo ciekawa co by sędziowie o niej powiedzieli.. może do wystawy poznańskiej zarośnie :hyhy:
Możliwe, że spotkamy się na wystawie w Lesznie :hyhy: o ile będę mogła przyjechać
Jestem bardzo ciekawa co by sędziowie o niej powiedzieli.. może do wystawy poznańskiej zarośnie :hyhy:
Możliwe, że spotkamy się na wystawie w Lesznie :hyhy: o ile będę mogła przyjechać
Moje Storczyki
moczenie
na balkonie
no i ten ,,nowy (dostałam na imieniny)
i reszta
www.orchid-challenge.bloog.pl
moczenie
na balkonie
no i ten ,,nowy (dostałam na imieniny)
i reszta
www.orchid-challenge.bloog.pl
http://s.fothost.pl/upload/10/18/8e363095.jpg taki sam mam-on właśnie zamiast tego bocznego pędu do kwitnięcia wypuścił mi 2 kaki=czyli nowe storczyki,rozmnozył mi się sam,tylko korzenie są za małe jeszcze na oderwanie i samodzielny wzrost,musze czekać
Poniżej z ostatniego szkolenia
i czesanie. Pierwszy trochę udany koczek Tylko jeszcze ,,wrednego czoła nie umiem robić
kokardy robione własnoręcznie. Ta biała to zrobiona z folii. Mój pomysł
i moja róża, która kwitnie od 1 maja
I na deser zostawiłam Nelly
UWAGA !!!
Z której strony jest głowa a z której tyłek ?? konkursik
KONKURS ROZSTRZYGNIĘTY ! Prawidłowa odpowiedź, to głowę ma od ściany. Dobrze odpowiedział SHIH
i reszta
A tu ją troszkę poubierałam w korale itp.
A tu oglądała TV
i czesanie. Pierwszy trochę udany koczek Tylko jeszcze ,,wrednego czoła nie umiem robić
kokardy robione własnoręcznie. Ta biała to zrobiona z folii. Mój pomysł
i moja róża, która kwitnie od 1 maja
I na deser zostawiłam Nelly
UWAGA !!!
Z której strony jest głowa a z której tyłek ?? konkursik
KONKURS ROZSTRZYGNIĘTY ! Prawidłowa odpowiedź, to głowę ma od ściany. Dobrze odpowiedział SHIH
i reszta
A tu ją troszkę poubierałam w korale itp.
A tu oglądała TV
-