Fryzjer
No a co byś na moim miejscu zrobiła?! Ja chce moje dziewczynki!
A tak apropo fryzjera to nauczyciele,rodzice,znajomi i trener każą mi sciąć moją grzywe a ona taka fajna jest ale cóż bede razem z Lunką zapuszczać,jutro ide ją obciąć a tak sie dzisiaj prezentuje "
Czyć nie wyglądam jak czarnyszek?Brązowy?
A tak apropo fryzjera to nauczyciele,rodzice,znajomi i trener każą mi sciąć moją grzywe a ona taka fajna jest ale cóż bede razem z Lunką zapuszczać,jutro ide ją obciąć a tak sie dzisiaj prezentuje "
Czyć nie wyglądam jak czarnyszek?Brązowy?
Basia ja też o tym słyszałam,ze ten okres 8 tyg to taki bunt malucha i duzo trzeba w niego włozyć pracy,w jego wychowanie,ale przecierz nie moze zostać dłużej w hodowli bo jaki hodowca ma czas zasocjalizować i poświęcić każdemu psu z osobna dużo uwagi? No jaki? No może przy 4 szczeniakach jakos tak ale przy 10?
-
6 miesięczne shih-tzu u fryzjera to już słyszałam i jakoś fryzjer sobie poradził(oni mają swoje sposoby ), więc chyba z Lakim też by sobie fryzjer poradził.
Podkarpackie to tam gdzie Rzeszów tak? to na z forum najbliżej ciebie mieszka renia w krakowie i Daga w Oświęcimiu...chyba dobrze mówie, jak coś to mnie poprawcie
Podkarpackie to tam gdzie Rzeszów tak? to na z forum najbliżej ciebie mieszka renia w krakowie i Daga w Oświęcimiu...chyba dobrze mówie, jak coś to mnie poprawcie