Sissi, Iskierka, Vicky, Maddie i Ivy
-
Dzięki Senida za zmianę nazwy galerii Wam kochane też dziękuję za miłe komenty. Tak jak napisała Renia dwa takie kudłacze to dobiero ubaw Oby rosła zdrowa bo to takie maleństwo Ale już biega po całym mieszkaniu a Sissi od czasu do czasu dołącza się do gonitwy. Myślę, że jak mała jeszcze trochę podrośnie to będą sie już super bawić. Natomiast Iskierka trzyma małą na dystans w zasadzie to jest już wiekowa 7,5 roku i ma inny temperament niż shitzaki, lubi dużo spać, tak więc patrzy jak te dwie wariują Vicky taka mała a mądrala wszystkie zabawki zbiera i zanosi do swojego legowiska no i oczywiście trafił się kolejny żarłoczek. Trzeba pilnować, gdyż mała idzie podjadać i do Iskierki i do Sissi a one jakby nigdy nic pozwalają jej o dziwo podchodzić do misek a myślałam, że będą odganiać.
OJejku, jakie śliczne maleństwo dopiero zobaczyłam galerię, ale mam gościa w domu i nie miałam czasu na netowanie mała jest przepiękna, ma dużo białego - strasznie takie lubię, a w połączeniu z czarnym kolorkiem - poprostu cudo )))
co do wyjadania z misek, to też na początku moja Mimi goniła mała, a teraz jak na komendę obie wymieniają się miskami albo jedzą z jednej miski. Fana jak do nas przyjechała to też się bardzo tuliła do wszystkich, nawet do Mimi, ale ona nie lubi takich pieszczot (to znaczy lubi, jak ma na nie ochotę ), i mam mało takich przytulonych zdjeć, a jak patrzę na te Twoje dwa shihtzaki, które się tak uroczo tulą - to moge patrzyć godzinami
co do wyjadania z misek, to też na początku moja Mimi goniła mała, a teraz jak na komendę obie wymieniają się miskami albo jedzą z jednej miski. Fana jak do nas przyjechała to też się bardzo tuliła do wszystkich, nawet do Mimi, ale ona nie lubi takich pieszczot (to znaczy lubi, jak ma na nie ochotę ), i mam mało takich przytulonych zdjeć, a jak patrzę na te Twoje dwa shihtzaki, które się tak uroczo tulą - to moge patrzyć godzinami
Po pierwsze są to wspaniałe psy jedyne w swoim rodzaju takie właśnie do kochania, przytulanki, uspakaja mnie ich pielęgnacja lubię czesać i tak dalej po drugie jak widziałam waszą radość z każdego natępnego to mi sie też zachciało no i Sissi będzie miała z kim się bawić bo Iskierka coś nam się starzeje i leniwa się robi Co prawda niektóre osoby z mojego grona zaskoczyłam totalnie tą decyzją i może myślą, że ze mną coś nie tak ale nie zważam na to. Kocham psy i już
Córka z Vickusią
Czuwam w nocy czy małej nic się nie dziej niczym jej matka ale jest to wspaniałe uczucie takie "psie macierzynstwo" Mała jest bardzo ruchliwa trudno zrobić jej fotkę chyba, że da się ja na przykład na stolik na wyskokosciach jest spokojna a na podłodze rozrabiaka. Dzisiaj brała się za gryzienie legowiska od Iskierki cwaniara a nie swojego
Córka z Vickusią
Czuwam w nocy czy małej nic się nie dziej niczym jej matka ale jest to wspaniałe uczucie takie "psie macierzynstwo" Mała jest bardzo ruchliwa trudno zrobić jej fotkę chyba, że da się ja na przykład na stolik na wyskokosciach jest spokojna a na podłodze rozrabiaka. Dzisiaj brała się za gryzienie legowiska od Iskierki cwaniara a nie swojego