Pumilki

Tu umieszczamy zdjęcia naszych piesków
_mika_

Post autor: _mika_ » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Jaka tam arystokracja Nie chciałabym, żeby nasze psy sprawiały takie wrażenie, bo jest po prostu... mylne Rodowód rodowodem, moim zdaniem to powinna być normalka. To nie są księżniczki trzymające się dworskiej etykiety

Z gryzoni lubię też szczury i sama dawno temu miałam 2 O ile kogoś nie odrzuca od łysych ogonków (dla mnie żaden problem) są świetne jako domowe zwierzę. Reagują na imiona, są bardzo inteligentne, żywotne. Jedyne, co można im zarzucić to to, że krótko żyją, także w porównaniu do świnek morskich...
tlkjenisej

Post autor: tlkjenisej » pn lis 14, 2016 6:59 pm

swinki fajne zwierzatka, ale ja mialam w zyciu tylko jedna i to przez pare dni bo mialam ja od dziecka ktore juz jej ie chcialo a potem sie cos mu odmienilo i przyszedl jego tatus i zabral:/ tak wiec doswiadczenia nie mam. ale to ladne zwierzatka - szkoda tylko ze jest to glowna potrawa w Peru...
_mika_

magdalenka - trzeba to zrozumieć, że u nich je się świnki. Zresztą nie jedzą takich, jak my hodujemy i trzymamy w domach, tylko CUYe, które są znacznie większe i już raczej brak im tego ugodowego usposobienia... Mnie wkurzają tylko osoby z innych kręgów kulturowych, które jadą do Ameryki Pd i jedzą świnki, żeby poczuć klimat... Byle się potem cynicznie nie chwalili na blogach, że smakuje jak kurczak, a jakiś ich znajomy przyżądził sobie świnkę z zoologika

INA, lobuziontko - Koni (tj. Koka) tutaj wcale nie ma takiego znowu zadbanego włosa! Już wtedy nie była wystawiana, a długie włosy miała ot tak, bo nie chcieliśmy ścinać.
Pracy jest... choćby wczoraj mama kąpała ze 4 psy i tak jest ciągle Nie możemy się póki co zdecydować na ścięcie włosów np. Dixi, trochę szkoda.

Wczoraj robiłam zdjęcia suczkom po Klusi. Serenity jest kopią Klusi, więc nazywamy ją małą Klusią, a Sunny Afternoon przypomina mi siostrę Kluska - Scarlett.
Serenity

Sunny

razem

Fotosik nawala, więc mogą się niektóre nie wyświetlać...
Kiche

Post autor: Kiche » pn lis 14, 2016 6:59 pm

wyświetlają się, tylko trzeba poczekać dłużej ale warto czekać
śliczne fotki super pozują
Brazowa

Post autor: Brazowa » pn lis 14, 2016 6:59 pm

piękne maluszki
tlkjenisej

Post autor: tlkjenisej » pn lis 14, 2016 6:59 pm

jakiez urocze szczeniaczki! mizianka dla nich:*
aniagrzesiek2

Post autor: aniagrzesiek2 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

śliczne szczeniaczki super fotki
_mika_

Miło mi, że się podobają
Marta - faktycznie fajne umaszczenie, włosy jej rosną jak szalone, więc niedługo będzie miała cały płaszczyk biały- oprócz nasady ogona.

EDIT:
Mam też fotki miotu D, po Dixi i Forreście.
Dodaję tylko kilka... wszystkie będą później na stronie
darek

Post autor: darek » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Na takie maluchy zawsze patrzy się z zachwytem Fajnie chyba mieć tyle brzdąców w domu
shantal89

Post autor: shantal89 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Coś wspaniałego aż się zachciewa takiego bobaska mieć śliczności
mysia17

Post autor: mysia17 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Sliczne malenstwa:)
_mika_

Normalka. My z pierwszego miotu (yorki) zostawiliśmy 2 sunie, a pozostałe 2 zamieszkały u rodziny i u znajomych. Potem długo dochodziliśmy do siebie. Ale byliśmy trochę niedoświadczeni, nie znaliśmy otoczenia.
Ale teraz odzywają się do nas głównie ludzie naprawdę zainteresowani, którzy sprawę przemyśleli, z wieloma osobami mamy mniejszy czy większy kontakt... tak sobie myślę: dlaczego miałyby nie cieszyć innych? Najlepsze, żeby się nie rozbeczeć przy wyjeździe I tak to zawsze to mój tata wychodzi na gbura, bo nigdy się jeszcze z żadnym psem nie pożegnał przy nowych właścicielach- zawsze ma coś pilnego do załatwienia na terenie
Marq

Post autor: Marq » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Piękne szczeniorki! Uwielbiam takie maluchy! Są śliczne!
_mika_

Mama wróciła z wystawy na Węgrzech, Santi skończył Mł.Ch. Węgier.

Trochę fotek, niektóre słabe jakościowo, ale mi się podobają :

na ringu

mama + pan Krzysiek z Sun of Tybet + Santi + Rosie

Santi z mamą

Santi szaleje z Rosie (jego siostrą)
zelka_94

Post autor: zelka_94 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Cudowne psiaki a fotki w ruchu świetnie Tobie wyszły
ODPOWIEDZ