Harti & Morgan & Freeman
-
Aga Morganek na codzien to taki "normalny" pies , tylko ze w papilotacvh i ubranku bo nie dała bym rady inaczej . On uwielbia zabawy , wiec jakos sobie radzic musimy Dziewczynki Eli są normalnie super a Hartus ma 34 cm w kłebie wiec to tylko 9 cm wiecej niz Morguś och .. ale był fajny spacer i tak miło było Ele poznać ciesze sie ze namowiła mnie na ten spacer fotek jest jeszcze sporo , ale cos wybierzemy i do spotkan wstawie , bo Ela jest bardzo zajeta przez najblizsze dni . Troche pewnie i u Nich w topiku sie zdjec pojawi . Fajnie było
Aga Morganek na codzien to taki "normalny" pies , tylko ze w papilotacvh i ubranku bo nie dała bym rady inaczej . On uwielbia zabawy , wiec jakos sobie radzic musimy Dziewczynki Eli są normalnie super a Hartus ma 34 cm w kłebie wiec to tylko 9 cm wiecej niz Morguś och .. ale był fajny spacer i tak miło było Ele poznać ciesze sie ze namowiła mnie na ten spacer fotek jest jeszcze sporo , ale cos wybierzemy i do spotkan wstawie , bo Ela jest bardzo zajeta przez najblizsze dni . Troche pewnie i u Nich w topiku sie zdjec pojawi . Fajnie było
-
Olu Ela jest bardzo fajna ..ciesze sie ze poznałysmy sie szkoda ze wlasnie jedyna ujemna strona forum jest ta odległosc , bo czasem tak bardzo chciało by sie spotkac , pogadać i by mogły pieski sobie poszalec w zabawie . To takie fajne , choc własnie , nie wszyscy decyduja sie na normalne zycie swoich futrzakow , bo to dodatkowa praca z utrzymaniem włosa , ale co jest wazniejszego od szcześcia naszych psiaków ??? jak nie własnie radosne ich zycie , spotkania , spacery i zabawy ???? a wystawa to przeciez tylko dodatek do ich zycia . Ja uwazam ze te "trudy" zycia naszych kochanych trzeba jakośim wynagrodzic . Kazdy pies moze byc zarowno na codzien tym "normalnym" a kiedy jedziemy na wystawe - wystawowym . Wiem ze czasem sie nie chce , ale sa rozne sposoby jak np: papiloty i ubranka by dac tym psiakom to swobode .Wiadomo ze nigdy raczej taki pies nie bedzie wygladał tak samo jak ten trzymany w klatce czy tylko na kanapie , ale za to jest umiesniony , zdrowy i szczesliwy . Choc przeciez mamy dowody na to ze są takie psy , nawet w tych najlepszych hodowlach ktore normalnie sobie zyja , chodzą na spacery a na ringu oczarowuja swoim pieknem .. ...takich hodowcow podziwiam , takich szanuje i powazam i ciesze sie rowniez ze mam tzkich w gronie swoich przyjaciół ;P
dziekuje .. wiecie jak ciesza takie opinie i słowa miłe choc ja wiem jak wyglada moje czupiradło na codzień :kwasny: ale własnie ,one musza normalnie zyc tzn nie byc takimi pieknie wyczesanymi , tylko papiloty i ubranka co nie za bardzo dodaje im uroku wiem o tym , ale za to moze własnie byc piekny na wystawie i mimo ze juz ukonczył chempionat ( czekamy jeszcze na swiadectwo) ma uprawnienia reproduktora , to nie obcinam go ! dalej chcemy pojezdzic troche mysle ze jeszcze wiele przed nami ..... ale na spacerki bardzo chetnie sie zawsze umówimy lubimy luzik i zabawy w dobrym psim towarzystwie !!! tak samo jak wystawy
No i super zdrowe podejście Reniu. A patrzenie jak nasze czupiradła szaleją jest bezcenne Ja mam to na codzień w domu bo u mnie 3 mopy harcują. I radości nie ma końca. A ten widoczek kiedy zmęczone wieczorem sie w siebie wtulają niesamowity.
My też lubimy spacery w psim towarzystwie :hyhy: wiec jakby Twoji chłopcy chcieli poszaleć z trzema dziewczynami to dajcie znać :hyhy:
My też lubimy spacery w psim towarzystwie :hyhy: wiec jakby Twoji chłopcy chcieli poszaleć z trzema dziewczynami to dajcie znać :hyhy:
-