Piko, Nessie, Luna, Amelka, Querida & Toren
Zdjęcia cięzarnej Marchewki z niedzieli, do porodu zostało już tylko 11 do 15 dni(rodzi w 3 trzecim tyg maja),jeju niech to już zleci.
Bedzie dużo szczeniąt ok 12.Marchewa tylko leży i je ale coraz mniej .
Sprzedają maluchy w wieku 8 tyg czyli mała bedzie u mnie w drugim tyg(9-13.07) lipca. Czyli już za 10 tygodni!
Teraz tylko wytrzymać...
Bedzie dużo szczeniąt ok 12.Marchewa tylko leży i je ale coraz mniej .
Sprzedają maluchy w wieku 8 tyg czyli mała bedzie u mnie w drugim tyg(9-13.07) lipca. Czyli już za 10 tygodni!
Teraz tylko wytrzymać...
Mój kochaś,żeby nie było ze jestem zabardzo zajęta Lunką,zdjecia hostuje od rana i w międzyczasie doszły nowe ze spacerku(są na końcu)
Na zdjęciach po czerwonym kapturku jest potraktowany żelowoskiem,a z wyciągniętym jezorem to po wczorajszej zabawie z piłką a cała reszta to sesje z dzisiaj.
Dobry ogonek mam... ale co mi to za zabawa jak on nie ucieka...
A tu taki gratis:
A co do tej zabawy z piłką to to jest piłka Pauliny i mama mówiła"Nie baw się tym z nim bo ja przegryzje" ja mówie ze nie przeryzie a mama " No ale Lunka to napewno przegryzie"
Dokładnie 82 fotki,chyba nikt nie dał jeszcze takiej ilości zdjęć na raz
Na zdjęciach po czerwonym kapturku jest potraktowany żelowoskiem,a z wyciągniętym jezorem to po wczorajszej zabawie z piłką a cała reszta to sesje z dzisiaj.
Dobry ogonek mam... ale co mi to za zabawa jak on nie ucieka...
A tu taki gratis:
A co do tej zabawy z piłką to to jest piłka Pauliny i mama mówiła"Nie baw się tym z nim bo ja przegryzje" ja mówie ze nie przeryzie a mama " No ale Lunka to napewno przegryzie"
Dokładnie 82 fotki,chyba nikt nie dał jeszcze takiej ilości zdjęć na raz
W domku na łóżku
Nie chciało mi sie dzisiaj wstać...bo wczoraj się kąpałem...
"Dżekuś musimy wstawać" Sama se wstawaj ja chciałem o 6 isć na spacer to mówiłaś ze mam spać...
No dobra,ale nie rób już zdjęć...
Na spacerku
Kiedyś Ci ten aparat pogryze!
Ja ci zdjęć nie robie jak sikasz!
Tego już zawiele zaraz Cię załapie!
Uciekasz?
Ja jestem sprite a ty jestes pragnienie...
Pragnienie nie ma szans...
No dobra teraz ty jesteś sprite a ja...
Złap mnie
Nie chciało mi sie dzisiaj wstać...bo wczoraj się kąpałem...
"Dżekuś musimy wstawać" Sama se wstawaj ja chciałem o 6 isć na spacer to mówiłaś ze mam spać...
No dobra,ale nie rób już zdjęć...
Na spacerku
Kiedyś Ci ten aparat pogryze!
Ja ci zdjęć nie robie jak sikasz!
Tego już zawiele zaraz Cię załapie!
Uciekasz?
Ja jestem sprite a ty jestes pragnienie...
Pragnienie nie ma szans...
No dobra teraz ty jesteś sprite a ja...
Złap mnie
Wczoraj dostałam zdjęcia,ale nie dało się na forum wejść ,w ogóle nie dało się na żadne forum z końcówką fora.pl wejść.
Mała wazyła wczoraj 1260 g ale z niej juz klucha
http://img515.imageshack.us/my.php?imag ... 064ga5.jpg
Nie wiem czemu nie chce
się pokazać,kilknijcie w link.
Gruba jest nie? Ale ma łebek duży w porównaniu do reszty
P.S. Zdjęcia specjalnie w ogrinalnym rozmiarze bo na małych nic nie widać,a te jak nie rozciągają forum to mogą być.
Mała wazyła wczoraj 1260 g ale z niej juz klucha
http://img515.imageshack.us/my.php?imag ... 064ga5.jpg
Nie wiem czemu nie chce
się pokazać,kilknijcie w link.
Gruba jest nie? Ale ma łebek duży w porównaniu do reszty
P.S. Zdjęcia specjalnie w ogrinalnym rozmiarze bo na małych nic nie widać,a te jak nie rozciągają forum to mogą być.