Skargi

Regulamin forum
Fudo

Post autor: Fudo » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Rada a nakaz to dwie rozne wartości i znaczenie słowa . Nakłanianie do złego podlega karze natomiast udzielanie rad nie jest nakazem a konsekwencje ponosi sie samemu za głupote , bo majac drugie , pierwsze czy dziesiate shih tzu nie ma reguły w stosowaniu kosmetykow i kazdy posiadacz takiej rasy to wie , o ile interesuje sie nawet w minimalnym stopniu tą rasa . Co słuzy mnie nie musi Tobie i na odwrót , wszedzie sie pisze ze do pielegnacji trzeba dojsc droga czesto prob i błedow i raczej za rady sie nie karze a DZIEKUJE , potem probuje i wyciaga wnioski .
darek

Post autor: darek » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Jednym służy drugim nie... Nikt nie powiedział że RC to najlepsza i JEDYNA z karm klasy premium Zdania są podzielone.
A ja dalej będe zdania że Hills jest bardzo dobrą karmą.
I być może sam Pan do tego kiedyś dojdzie że suczka nie bedzie chciała jeść ciągle RC. Ale jak to mówią każdy kowalem swojego losu.. rynek karm bogaty.. a nikt Pana nie zmuszał do zmiany karmy. Każdy decyzje podejmuje sam.. i nie rozumiem ciągłych aluzji do rad na forum... i chyba nie zrozumiem Bo to czy z nich korzystamy jest dobrowlone.. :]

EDIT
I prosze jeszcze napisac jak zgubne skutki to miało? Skoro dzielimy się doświadczeniami
kamila_1197

Post autor: kamila_1197 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Wszystko zrozumiałem.Z wszystkimi wypowiedziami drogich Pan się zgadzam.Będę się stosował do wszystkich wskazowek.Przepraszam , że tak zamąciłem ale nie chciałem .Przepraszam jak kogoś uraziłem Sorki-proszę o wybaczenie. Macie pani takie cudowne pieski , że nie powinienem mieć żadnych wątpliwości. Jeszcze raz przepraszam za wszystko. Pozdrawiam.
darek

Tak to jest jak się nie ma rozsądnych argumentów
Fudo

to dokładnie jak moje chłopaki , co dzien maja rozna karme i o dziwo ;P nie maja zadnych problemow zoładkowo jeslitowych . Jeszcze przysłowieowej"sraczki" u nich nie widziałam , co ponoc dzieje sie po zmianie karmy. I tu jak w wielu innych przypadkach , jednym słuzy drugim nie ! Mozna tu odnieść przysłowie ze " złej baletnicy przeszkadza nawet rabek u spodnicy "
a tak wogole "drogi" maurycy to dział HUMOR chyba nie tu sie miesci , bo Twoje złosliwosci i kaśliwe uwagi mozna by w tamten dział wsadzic , jesli nie "gdzieś" indziej ;P
kamila_1197

No i znowu źle !!! I tak w kółko ! Co bym nie napisał to krytyka! Drogi jak do kogoś piszę to nie używam cudzysłowia. Albo ktoś mi jest drogi i używam tego zwrotu albo nie ! Uważam ze to nie ładnie do kogoś napisać "drogi" .To ma być drwina jakaś ze mnie??? Co to znaczy że mam pisać w dziale humor? A co to ja jestem jakiś pajac albo clown???
Fudo

maurycy , moja najwazniejsza rada dla Ciebie : wszelkie "instrukcje obsługi" najlepiej dowiedziec sie od hodowcy. Hodowca wie jakie ma psy , co soba prezentuja , jakie cechy prawdopodobnie dziedzicza , jakich kosmetykow uzywać i jaka karma karmić . Najwazniejszy jest okres szczeniecy i tu hodowca szanujacy sie powinien sledzic swoje maluszki i udzielac wszelkich rad . Potem to juz sprawa indywidualnego prowadzenia psa , choc jesli ma sie dobre stosunki z hodowca to rady sa "dozywotnio" oczywiscie jesli hodowca nie ma szczeniat jedynie jako dobrze rozchodzace sie "ciepłe bułeczki " i po sprzedazy juz go nic nie interesuje ooo to wtedy jak najbardziej jest potrzebne forum i te rozne nawet jakosciowo porady , albo sie samemu trzeba kilka razy "przejechac " zeby rozumu nabrać .. doswiadczenie przychodzi z czasem.
kamila_1197

no i to jest konkretna odpowiedź. Bez podtekstów. Dzieki. Temat konczę. pozdrawiam.
adm-tg
Site Admin

Post autor: adm-tg » pn lis 14, 2016 6:59 pm

moje chłopaki tez mogą miec codzienie inna karme i nic nie ma a Luna po dołozeniu odrobiny nowej karmy juz biegunka... a musze jej karme co miesiac zmieniac bo jej sie nudzi...
darek

Czyli reasumując Nati jak wiemy każdemu psu podchodzi co innego. Ja też mam zawsze rózne karmy. Bo jadna woli rybną, druga woli mniejsze kulki trzecia większe.... i takie tam I wiadomo jak zjędzą jakiejś karmy większy worek to im się odechciewa :hyhy:
kamila_1197

Ech kobitki kobitki ... Nie dośc że mnie zgnoiły to jeszcze mi dały ostrzeżenie
adm-tg
Site Admin

Post autor: adm-tg » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Jak bedziesz grzeczny to zabierzemy
kamila_1197

Z kim mam się skontaktować w sprawach nadużyć i prawnych dotyczących tego forum?
W FAQ pisze ,że z administaratorem a gdyby nie było reakcji to z właścicielem serera?
Olka

Post autor: Olka » pn lis 14, 2016 6:59 pm

kamila_1197

Wolą moderatorów i adminów, oraz dużej liczby użytkowników mówimy do widzenia [/quote]

Ja też tak myslałem do czasu gdu użytkownik mnie zbeształ i obraził. Ale już wszystko w porządku-wyjaśniona kwestia. Wracam do zabawy.
ODPOWIEDZ