Szczeniaki "Z Kojca Coli"
To są szczeniaki po CARMEN DLA CRUZ Asketila , to jest mama Tigry moja starsza suka po Tuscanys CHALLENGER AT ACTE
Szczeniaczki będą biało-czerwone albo jak Memo biało złote, na razie są bardzo ciemne, dopiero po kilku tygodniach będzie widać jaki będzie kolor.CARMEN jak była młodsza miała taki kolor jak SISI, teraz na starość jest biało-czerwona
Szczeniaczki będą biało-czerwone albo jak Memo biało złote, na razie są bardzo ciemne, dopiero po kilku tygodniach będzie widać jaki będzie kolor.CARMEN jak była młodsza miała taki kolor jak SISI, teraz na starość jest biało-czerwona
Pani Krystyno, jak nie ma na stronie, skoro to widze?
Skopiowane ze strony:
"SHIH TZU
Wenricks CAPTURE THE MEMORY
TIGRA z Kojca Coli
23.05.2009 urodziły się 2 biało-czerwone suczki po:
Ojciec: Mł.Ch PL, Mł.Zw.PL, 4xCWC, CACIB, Res.CACIB, Res.CAC, 2xBOB Wenricks CAPTURE THE MEMORY. (Strona WWW Memo)
Matka: TIGRA z Kojca Coli. (Strona WWW Tigry)
Do sprzedania jeszcze jedna suczka."
Skopiowane ze strony:
"SHIH TZU
Wenricks CAPTURE THE MEMORY
TIGRA z Kojca Coli
23.05.2009 urodziły się 2 biało-czerwone suczki po:
Ojciec: Mł.Ch PL, Mł.Zw.PL, 4xCWC, CACIB, Res.CACIB, Res.CAC, 2xBOB Wenricks CAPTURE THE MEMORY. (Strona WWW Memo)
Matka: TIGRA z Kojca Coli. (Strona WWW Tigry)
Do sprzedania jeszcze jedna suczka."
Faktycznie, mojej córce coś się pokrochmaliło, wczoraj jej nagadałam ,że się niczego nie mogę doprosić i w nocy musiała wstawić, a ja nie sprawdzałam. Dobrze że już wiem, to jak wróci to ją pookładam trochę za takie numery, to dopiero aparatka ( biedna ta Tigra, nic jej nie dadzą odpocząć ) Dzięki za informację