Harti & Morgan & Freeman
az sie speszylam .. dziekuje za takie slowa bardzo mile , choc nie wiem czy zasluzenie ale mimo wszystko DZIEKUJE.
Natula , pewnie ze moge uszyc Dzekusiowi oczywiscie jesli tylko Ci sie podobaja i potrafila bym sprostac Twoim oczekiwaniom . teraz szyje Morgankowi dwa kolejne ubrnka z jedwabiu takie letnie , no i oczywiscie jeszcze mu siateczki sa potrzebne , tylko sie nie smiejcie , bo i tak mowia ze mam totalnego bzika .
ale chyba to prawda .
Natula , pewnie ze moge uszyc Dzekusiowi oczywiscie jesli tylko Ci sie podobaja i potrafila bym sprostac Twoim oczekiwaniom . teraz szyje Morgankowi dwa kolejne ubrnka z jedwabiu takie letnie , no i oczywiscie jeszcze mu siateczki sa potrzebne , tylko sie nie smiejcie , bo i tak mowia ze mam totalnego bzika .
ale chyba to prawda .
Dziękuje,ja nie mam dużo wymagań.Bardzo bymchciała jakąś siateczke i coś co by mu sie łapki i brzuszek tak bardzo nie brudziło. Bo łapki ma nieobcięte a brzyszek biały to sie brudzi. Mu jest do twarzy w czerwonym i pomarańczowym,czy twój tez ma takie kolory w których bardzo ładnie wyglada? Zreszta on we wszytekim ładnie wyglada.
Piękne te ubranka, ja próbowałam coś szyć, ale tak ładnie to ja się chyba nigdy nie naucze wogóle to trudno jest ładny materiał znaleźć, ty mieszkasz w większym mieście to Ci może łatwiej... a te wzory to nawet w sklepach się chyba nie znajdzie...a myślałaś o szyciu ubranek za pieniądze, mogłabyś nieźle zarobić...
-
Reniu jestem pod wrażeniem te ubranka sa świetne!!! Normalnie sklep mozesz smiało otwierać!!! Bardzo mi sie podobają a takie siateczkowe bardzo by sie figusiowi przydalo bo po takim jak dziś spacerze do lasu jego futerko jest w opłakanym stanie! Myśle że moja mama poyrafiła by uszyc cos takiego czy nie miałabyś nic przeciwko jakbym posłuzyła sie fotka Morgana na wzór? Jeśli nie masz to powiedz prosze czy taka siateczka jest ogólnie dostępna do kupienia?
Natula , wszystkie shihtzaki sa obledne i im wlasciwie to w kazdym kolorze jest ladnie . Kiedys ludzie zatrzymywali sie i ze zdziwieniem ogldali psa w ubranku , dzis przwie po roku , wkolo mnie jest sporo pieskow ubranych , czasem tylko taka doslownie szmatka nalozona.jesli powaznie chcesz takie cos to mozemy pogadac na pw .
Senida , szyje ubranka , tak wlasciwie po kolezensku sie zaczelo , a teraz duzo psiakow je nosi . przewaznie to mopsy , BF , boston terier , pinczer mini , doberman , chilka , i kundelki . dla shih tzakow tez szylam . Wzory robie sama , czasem kombinuje z kilku materialow by byly nie powtarzalne .poza tym jesli cokolwiek nie pasuje poprawiam tak zeby psiaki czuly sie dobrze , bo to najwazniejsze . Wzory robie sama , co mi do glowy wpadnie , oczywiscie pod oczekiwania wlasciciela i samego psiaka.
Moncia , alez oczywiscie , korzystaj jesli chcesz , ja sie nie boje konkurecji a tak powaznie bedzie mi calkiem milo jak ktos skorzysta dla swojego psiaka bo np. sam umie sobie uszyc . faktycznie ubranka sa bardzo drogie i bardzo nie funkcjonalne czasem . A szyjac sobie samemu mozna tak dopasowac ze w niczym nie przeszkadza ubranko i psiak smiga w nim jakby nic na sobie nie mial . Ja tez wiele zmienilam , coraz lepsze sa , wygodniejsze , bo to tu sie poprawi to tam i nic nie krepuje ruchow , a oczekiwany efekt jest .Moncia , szyj , a jak uszyjesz to masz pokazac swoje dzielo
Dziewczyny , bardzo dziekuje za tyle ciepplych slow , nie zaluje ze tu przyszlam , jest fajnie bo wszyscy kochamy te stwory i niech tak zostanie , jak ktoras powiedziala , oby nie zrobilo sie jak na dogo...
Senida , szyje ubranka , tak wlasciwie po kolezensku sie zaczelo , a teraz duzo psiakow je nosi . przewaznie to mopsy , BF , boston terier , pinczer mini , doberman , chilka , i kundelki . dla shih tzakow tez szylam . Wzory robie sama , czasem kombinuje z kilku materialow by byly nie powtarzalne .poza tym jesli cokolwiek nie pasuje poprawiam tak zeby psiaki czuly sie dobrze , bo to najwazniejsze . Wzory robie sama , co mi do glowy wpadnie , oczywiscie pod oczekiwania wlasciciela i samego psiaka.
Moncia , alez oczywiscie , korzystaj jesli chcesz , ja sie nie boje konkurecji a tak powaznie bedzie mi calkiem milo jak ktos skorzysta dla swojego psiaka bo np. sam umie sobie uszyc . faktycznie ubranka sa bardzo drogie i bardzo nie funkcjonalne czasem . A szyjac sobie samemu mozna tak dopasowac ze w niczym nie przeszkadza ubranko i psiak smiga w nim jakby nic na sobie nie mial . Ja tez wiele zmienilam , coraz lepsze sa , wygodniejsze , bo to tu sie poprawi to tam i nic nie krepuje ruchow , a oczekiwany efekt jest .Moncia , szyj , a jak uszyjesz to masz pokazac swoje dzielo
Dziewczyny , bardzo dziekuje za tyle ciepplych slow , nie zaluje ze tu przyszlam , jest fajnie bo wszyscy kochamy te stwory i niech tak zostanie , jak ktoras powiedziala , oby nie zrobilo sie jak na dogo...
ja je uzywam zaraz po kapieli zamiast normalnych recznikow . fajnie sie osusza zanim zaczne czesanie i suszenie suszarka . Mozna je uszyc nawet z takich dziecinnych reczniczkow - rozkow z kapturkiem , a pod spod na brzuszek doszyc kawalek prostokata w wycieciem na lapki , robi sie wtedy cos takiego na wzor nogaweczek . od biedy to moze nawet chodzic sobie w takim szlafroczku , chociaz Morgan to po kapieli zawsze kladzie sie i spi .
-
Bardzo ci Reniu dziękuję!!! Ja niestety szyć nie umię!!! Ale moja mama jest krawcową i myślę ze poproszę ją o uszycie takiej siateczki dla Figusia! Poprostu chce jej pokazać fotkę jak takie cuś wygląda!!! A jak się uda to napewno wam pokażę!!!
Ps: Szlafroczek też świetny!!! Ale ty masz fajne pomysły!
Ps: Szlafroczek też świetny!!! Ale ty masz fajne pomysły!
Mocia , ale za co Ty mi dziekujesz .. cala przyjemnosc po mojej stronie jesli komus cos co ja robie moze posluzyc , nawet do odpatrzenia . To nie jest towar o zastrzezonych zankach a ja i tak nigdy dwuch takiech samych nie szyje , no z wyjatkiem kiedy np. dla duch mopsow , jak te ortalionowe pelerynki przeciwdeszczowe np:
a dopinanym kapturkiem kiedy pada deszcz:D
albo w uszy zimno jak jest mroz:D
albi sukienki dla dwuch dziewczynek :
i ubranka przejsciowe dla dwuch chlopakow
sukienka - derka dla buldozki
i wogole wszystko co mi sie ubzdura
a dopinanym kapturkiem kiedy pada deszcz:D
albo w uszy zimno jak jest mroz:D
albi sukienki dla dwuch dziewczynek :
i ubranka przejsciowe dla dwuch chlopakow
sukienka - derka dla buldozki
i wogole wszystko co mi sie ubzdura
-
-
Reniu mam do Ciebie ogromniasta prosbę!!! Jesli jestes tak miła i pozwalasz mi podpatrzyc twój pomysł to bardzo bym cię prosiła o sfotografowanie tego siateczkowego ubranka po obu stronach spód i wierzch i wklejenie tutaj bo musiałabym pokazac mamie jak to wyglada a na Morganku nie wszystko widać!!! Więc bardzo cie o to proszę!!! Oczywiscie jeśli nie sprawi ci to kłopotu i jak znajdziesz chwilkę!!! Pozdrowionka!!!