Shila- Dolce Vita Fu-Lin
-
Muszę przyznać ze szybko się obraża, zwłaszcza jak widzi grzebienie.A że zawsze jej robię fotki po czesaniu to jej chyba już ta mina tak zostaje he he he... .Uwielbia mop a właściwie to gonitwę za nim.a że jest szczeniaczkiem to się domyślacie że mop jest ciągle w użytku. Chciałbym mieć dwie sunie ale jeszcze nie dojrzałem do tej decyzji.
-
-
-
-
Oj daje popalić !!! Ja widzę że sprawdza się ten zabobon o tym "czarnym podniebieniu". Ale hodowczyni mi wspominała ,że jest z niej straszny rojber. Ale kocham ją za to bo nigdy nie jest z Shilą nudno. Na drugiej fotce jest w pozycji "na zbója" czyli pupa uniesiona lekko do góry, wzrok wyostrzony- gotowa do ataku ....hehehehe...
-
No wreszcie się pojawiłaś.Bez Ciebie to forum niczym pustka życiowa. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.Trzymaj za mnie kciuki dzisiaj bo prowadzę koncert Kolęd i Pastorałek.Shilunia oczywiście idzie ze mną. Mam nadzieję że scena jej przypadnie do gustu.W końcu niech się przyzwyczaja do publicznych występów na wystawach. Daj nowe fotki Shilli bo się pewnie zmieniła od 2 tyg.
-
-
-