Zorro & Maddox
-
Przepiękni również przyłączam się do pytania, co czarujesz z tymi wąsami (ten temat mi niedługo nie będzie dawał spać
Faktycznie Maddie jest przepiękny - ma bardzo podobne ubarwienie do Fanulki, tylko ona przy nim to połowa psa bo Maddie to taki puchaty mis a Zorro też jest super, wcale nie widać, że potargany
Faktycznie Maddie jest przepiękny - ma bardzo podobne ubarwienie do Fanulki, tylko ona przy nim to połowa psa bo Maddie to taki puchaty mis a Zorro też jest super, wcale nie widać, że potargany
Dziekujemy bardzo za miłe komentarze Dziewczynki one nie mają wcale takich białych wąsów.To lapma w telefonie daje takie światło ,to raz,a dwa faktycznie trochę stosuję dużo różnosci na te wąsy,bo mnie trafia że psy mają ładne czyste futerka,a pyszczki ,czyli to co najwazniejsze wiecznie uchlapane i mokre.Póxniej Wam napiszę te wszystkie "maści".Teraz jestem zła i wśiekła na siebie.Maiałam problem z laptopem i w ostateczności postawiłam system,ale nie wiem jakim cudem skasowało mi dysk D ,gdzie miałam same najważniejsze dokumenty i wszystkie fotki Zoraka i Maddiego od małego.Płakać mi się chce normalnie.Narazie zmykam,musze poinstalowac wszystko.Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa.
-