Mimi i Fanaberia :-)
Mimi ma świetną mordkę i naprawdę cudowne futerko (nie da się tego do końca pokazać na zdjeciach ) - podobno nawet dużo bardziej delikatne niż normalnie psiaki o takim umaszczeniu
A Fana ma przepiękne umaszczenie i to taki rozczochrany kurczaczek, jeszcze taki gapciowaty jak to w tym wieku
ale myślę, że Fana będzie jaśniejsza. czarne znaczenia na uszkach zostaną, ale to co teraz kolorowe - będzie białe...
A Fana ma przepiękne umaszczenie i to taki rozczochrany kurczaczek, jeszcze taki gapciowaty jak to w tym wieku
ale myślę, że Fana będzie jaśniejsza. czarne znaczenia na uszkach zostaną, ale to co teraz kolorowe - będzie białe...
och tak Reniu - są cudowne chociaż Mimi już powoli przestaje być taka zaborcza (chyba dlatego, że dostaje dwa albo i trzy razy więcej pieszczot i pochwał niż normalnie ) to nadal woli relację ze mną niż z małą, ale powoli się nią zaczyna interesować - to dopiero drugi dzień, więc i tak jestem zadowolona. Mimi jest cudowna - to już mówiłam wiele razy, ale mała to poprostu taaaaaka fajna jest
Papryczka to jest doskonała metoda . zawsze taka stosuje z ogromnym powodzeniem za kazdym razem kiedy do juz obecnego nowego psiaka przytargam .. pies czuje sie wtedy pewniej , nie potrzebnie nie okazuje niezadowolenia , czuje sie potrzebny a potem wszystko jest juz normalnie i wszystkie psiaki maja to co potrzeba
Eh, dopiero zaczynają się bawić Mimi jest 4 razy większa, ale mała potrafi się na nia wdrapać i dominować można miec wątpliwość, czy to suczka
na razie po mistrzowsku wyjadają sobie wzajemnie karmę - Mimi posmakowała na namoczonej Eukanubie dla szczeniąt, a Fana - uwielbia Acanę, oczywiście dla dorosłych psiaków Podobnie z piciem z poidełek: mała pije z dużego, duża z małego
A z tymi pochwałami doszłyśmy do punktu, gdy przestaję się wstrącać i one same muszą sie dogadać. Bo obie leciały do mnie z propozycjami zabawy, ale siebie nie zauważały na szczęście mam dzisiaj pisanie i bez wyrzutów kazałam im zająć się sobą
Aha, Impreza - Fana wygląda jak sówka: takie ma rozczapierzone włoski, mały nosek i zmrużone oczka, którymi tak śmiesznie mruga reaguje na swoje imię, kica za Mimi krok w krok i jest bardzo ciekawa świata
aha, zważyłam ją: waży 2,5 kg
na razie po mistrzowsku wyjadają sobie wzajemnie karmę - Mimi posmakowała na namoczonej Eukanubie dla szczeniąt, a Fana - uwielbia Acanę, oczywiście dla dorosłych psiaków Podobnie z piciem z poidełek: mała pije z dużego, duża z małego
A z tymi pochwałami doszłyśmy do punktu, gdy przestaję się wstrącać i one same muszą sie dogadać. Bo obie leciały do mnie z propozycjami zabawy, ale siebie nie zauważały na szczęście mam dzisiaj pisanie i bez wyrzutów kazałam im zająć się sobą
Aha, Impreza - Fana wygląda jak sówka: takie ma rozczapierzone włoski, mały nosek i zmrużone oczka, którymi tak śmiesznie mruga reaguje na swoje imię, kica za Mimi krok w krok i jest bardzo ciekawa świata
aha, zważyłam ją: waży 2,5 kg
-
chcę tylko powiedzieć, że aktualnie odbywa się na mojej podłodze regularna bitwa, nic nie piszczy, ale generalnie wygląda to jak walka psów widziałam ciągnięcie za ogony, brody, uszy, podgryzanie łapek i skakanie na siebie, akcja nabiera tempa a ja patrzę, że mała wcale nie ustępuje dużej Blue_Light_Colorz_PDT_06 Blue_Light_Colorz_PDT_45
nie wtrącam się, bo dziewczyny muszą sobie wyjaśnić pewne sprawy, ale widzę, że to obie zawzięte charakterki
jutro wkleję zdjęcia, ale widać na nich tylko duuuużo futra
nie wtrącam się, bo dziewczyny muszą sobie wyjaśnić pewne sprawy, ale widzę, że to obie zawzięte charakterki
jutro wkleję zdjęcia, ale widać na nich tylko duuuużo futra