Toffi, Zuzia i Kava :-)
Dawno nas tu nie było... Mało się działo, nie było się czym chwalić... do czasu...
Nie udało się Zuzi wysterylizować
Przy badaniach wyszły jakieś nieprawidłowości w strukturze pęcherza i okazało się, że Zuzia nosiła w sobie takie coś:
Zabieg został przełożony na przyszły rok
Nawet nie chce mi się o tym mówić...
Pół roku temu miała robione badania i nic nie wykazały... albo wet do dupy (czego bym się nie spodziewała), albo ten kamień tak potwornie szybko urósł...
Takim to sposobem sterylka Toffi znów się przeciągnie, bo na 2 operacje w miesiącu nie jestem sobie w stanie pozwolić
jak nie urok to ...
Póki co jest pod kontrolą, jedzie na antybiotykach, później zdjęcie szwów.
Dziś oddałam do analizy ten kamień... zobaczymy co to za cholerstwo
Raz na rok albo częściej kontrolne USG ukladu moczowego.
Nie wiem jeszcze co z dietą... oby nie była potrzebna weterynaryjna ...
--------------------------------------
My z Zuzą na zabiegu a Toffi korzystając z wolnej chaty ... użyźniała się w kociej kuwecie
Jak ona tam wlazła przez te drzwiczki - nie wiem... wiem za to, że na pewno jej smakowało
-----------------------------------------------------
Z innej beczki...
Prosze Państwa oto Kava - moja kolejna długowłosa .... Czarnucha
Zdjęcie z serii - Mam Cię - zjem Cię!"
Nie udało się Zuzi wysterylizować
Przy badaniach wyszły jakieś nieprawidłowości w strukturze pęcherza i okazało się, że Zuzia nosiła w sobie takie coś:
Zabieg został przełożony na przyszły rok
Nawet nie chce mi się o tym mówić...
Pół roku temu miała robione badania i nic nie wykazały... albo wet do dupy (czego bym się nie spodziewała), albo ten kamień tak potwornie szybko urósł...
Takim to sposobem sterylka Toffi znów się przeciągnie, bo na 2 operacje w miesiącu nie jestem sobie w stanie pozwolić
jak nie urok to ...
Póki co jest pod kontrolą, jedzie na antybiotykach, później zdjęcie szwów.
Dziś oddałam do analizy ten kamień... zobaczymy co to za cholerstwo
Raz na rok albo częściej kontrolne USG ukladu moczowego.
Nie wiem jeszcze co z dietą... oby nie była potrzebna weterynaryjna ...
--------------------------------------
My z Zuzą na zabiegu a Toffi korzystając z wolnej chaty ... użyźniała się w kociej kuwecie
Jak ona tam wlazła przez te drzwiczki - nie wiem... wiem za to, że na pewno jej smakowało
-----------------------------------------------------
Z innej beczki...
Prosze Państwa oto Kava - moja kolejna długowłosa .... Czarnucha
Zdjęcie z serii - Mam Cię - zjem Cię!"
O matko!!! Strasznie to duże! Dobrze że już się tego pozbyła i że w ogóle się udało! Oby nie wróciło :/
Toffi śliczna jak zawsze, kociak cudaśny ale Zuzia !!! To nie ten sam pies! Wypiękniała niesamowicie
http://i51.tinypic.com/x4rsp5.jpg sama słodycz :smt055
Toffi śliczna jak zawsze, kociak cudaśny ale Zuzia !!! To nie ten sam pies! Wypiękniała niesamowicie
http://i51.tinypic.com/x4rsp5.jpg sama słodycz :smt055