Fryzjer
Obcinałam go tak dwa razy,teraz juz zapuszczamy.Cały był obcięty na tyle ile dało się nozyczkami,i buzia i tłów,tylko ogon zostawiliśy.Szczerze to obcinałam go bo strasznie się kołtunił ale jakos przetrzymałam okres kołtunienia i odkąd ma troche dłuższy włos ktory idzie prosto nie kołtuni się.Zaraz poszukam jakiś zdjęć jak był obcięty,tylk omam je gdzies na płytkach.
-
-
-
-
-
Wczoraj wykąpałam FIGUSIA i pierwszy raz potraktowałam jego futerko kosmetykami niestety w sklepach w moim mieście (aż dwóch)nie ma kosmetyków firmy 1All systems więc wybrałam Hery szamp:vitalite poils longs,odż:caresse brillance i spray demelant akif.Chciałam też kupić olejek norkowy o którym wspominaliście ale pani ze sklepu powiedziała że zażółca sierść nie wiem czy to prawda(figo ma sporo białego)?PO tych zabiegach FIGO ma fajna sierść nie taka napuszoną tylko bardziej lejącą
Przed tem też używałam tego samego szamponu z Hery, ale jak na wystawy włos był zabardzo suchy i puszysty, ale tak na codzień to możesz go spokojnie używać, przeciesz figo nie idzie na wystawy. A co do olejku to raczej zależy od firmy, ja mam już 3 butelke olejku w sprayu Hery Huile Reparatrice i jestem z niego bardzo zadowolona, tylko on dość szybko się zużywa.