Piko, Nessie, Luna, Amelka, Querida & Toren
Próbuje ale ciągle wolno....jeszcze sie nei shostowało.
Takie jedno mi iamgeshack dał
Moge otworzyc temat ze szczeniakami CTRów? Dużo osób lubi a tak nie bede zasmieciac galeri Luny i Dżeka i w offie tez nie pasuje
Wiem forum o shih ale dużo was lubi takie kluchy!
To jak? A jak nie to chcecie w ogóel zdjecia? Jak tak to gdzie wkleić?
Takie jedno mi iamgeshack dał
Moge otworzyc temat ze szczeniakami CTRów? Dużo osób lubi a tak nie bede zasmieciac galeri Luny i Dżeka i w offie tez nie pasuje
Wiem forum o shih ale dużo was lubi takie kluchy!
To jak? A jak nie to chcecie w ogóel zdjecia? Jak tak to gdzie wkleić?
Dzięki. Jakoś tak wolałabym kolorowe....no ale cóż. Czernysze sa niestety NARAZIE akceptowane czarne wiec na czarnego kolorka bede musiała poczkeąć ale jeśli beda juz oficjalnei akceptowane kolorki to biszkoptowy u mnie zamieszka! No ale cały czerwony shih....też był by super ale to też graniczy z cudem zeby takiego znaleźć
Od lewej Marfa, Lara ,ja,Luna
Od lewej Marfa, Lara ,ja,Luna
Dżekuś tez umie pokazywac języczek
A tu jeszcze w poświątecznej fryzurce
Jak juz mnie psy słuchają to postanowiłam wziąć na poranny spacer aparat i choć jestem bardzo zadowolona bo udało mi sie ich przywołac jak zobaczyły psa to Z przykrością stwierdzam ze mają ADHD i na zdjeciach jest kawałek ucha,łapy albo rozmazany Dżek....
A tu jeszcze w poświątecznej fryzurce
Jak juz mnie psy słuchają to postanowiłam wziąć na poranny spacer aparat i choć jestem bardzo zadowolona bo udało mi sie ich przywołac jak zobaczyły psa to Z przykrością stwierdzam ze mają ADHD i na zdjeciach jest kawałek ucha,łapy albo rozmazany Dżek....
Zdjęcia kłamią. Wcale nie ma gęstej sierści,nadodatek jest twarda
Czerń na zdjęciach fajna,chociaz nie jest normalnie najgorsza tylko ze przeplata sie z siwym/srebrnym,wygląda to tak chocbty sie starzał ale on ma dopiero 3,5 roku....
Tu na tym zdjęciu jest wplatany w nogi Luny i wygląda na niebieskiego przy niej,w rzeczywistości jest tak pomiędzy tamtymi zdjęciami a tym.
Kiedyś miał miększą sierśc i puszystą ale po pierwszym strzyzeniu zepsuała się szkoda
Jak bede miała nastepnego shih(moze kiedys) to na pewo nie bede obciać.
Czerń na zdjęciach fajna,chociaz nie jest normalnie najgorsza tylko ze przeplata sie z siwym/srebrnym,wygląda to tak chocbty sie starzał ale on ma dopiero 3,5 roku....
Tu na tym zdjęciu jest wplatany w nogi Luny i wygląda na niebieskiego przy niej,w rzeczywistości jest tak pomiędzy tamtymi zdjęciami a tym.
Kiedyś miał miększą sierśc i puszystą ale po pierwszym strzyzeniu zepsuała się szkoda
Jak bede miała nastepnego shih(moze kiedys) to na pewo nie bede obciać.
-
-