Piko, Nessie, Luna, Amelka, Querida & Toren
Macie jakiś pomysł na imie dla chłopaczka lhasa?
nie polskie, żeby pasowało do Nessie i najlepiej tez coś w tym stylu... siedzimy od paru dni z Olą i nic ciekawego nie mozemy wymyślić.
zaczynam proces oswajania mamy z 4 psem, jak jest imie to duzo łatwiej idzie...a duzo czasu nie mam
narazie naj podobają mi się Damon, House i Fighter ale to dalej nie to....
pomózcie
nie polskie, żeby pasowało do Nessie i najlepiej tez coś w tym stylu... siedzimy od paru dni z Olą i nic ciekawego nie mozemy wymyślić.
zaczynam proces oswajania mamy z 4 psem, jak jest imie to duzo łatwiej idzie...a duzo czasu nie mam
narazie naj podobają mi się Damon, House i Fighter ale to dalej nie to....
pomózcie
imie zaczerpniete z The Vampire Diaries
Damon jest tak samo wampirem jak i Nessie ( "Zmierzch" )
nie wiem czy tez mówisz o TVD, jesli tak to oglądałaś 2 serie ? W drugiej Damon jest suuuuuuuuuper
pasować by bardzo pasowało ale cos mi brakuje w tym imieniu...
za to Fighter bedzie bardzo pasować do rodowodowego imienia
licze na jakies propozycje
Damon jest tak samo wampirem jak i Nessie ( "Zmierzch" )
nie wiem czy tez mówisz o TVD, jesli tak to oglądałaś 2 serie ? W drugiej Damon jest suuuuuuuuuper
pasować by bardzo pasowało ale cos mi brakuje w tym imieniu...
za to Fighter bedzie bardzo pasować do rodowodowego imienia
licze na jakies propozycje
odgrzebię trochę galerię
13 marca powiększyła mi się rodzina, o chłopczyka w domu nazywanego Torenem/Killerem ewentualnie jakimś innym określeniem
zaraz po przyjeździe rzuciliśmy się na głęboką wodę, debiutując na Specjalistycznej wystawie sznaucerów w Nitrze
gdzie i Toren i Querida otrzymali Wybitnie Obiecującą, a Toren dodatkowo BIS BABY
na krajowej w Nitrze też dostaliśmy WO, a Toren BIS BABY II
nie ma to jak żółte światło hali
a to w domowych pieleszach
13 marca powiększyła mi się rodzina, o chłopczyka w domu nazywanego Torenem/Killerem ewentualnie jakimś innym określeniem
zaraz po przyjeździe rzuciliśmy się na głęboką wodę, debiutując na Specjalistycznej wystawie sznaucerów w Nitrze
gdzie i Toren i Querida otrzymali Wybitnie Obiecującą, a Toren dodatkowo BIS BABY
na krajowej w Nitrze też dostaliśmy WO, a Toren BIS BABY II
nie ma to jak żółte światło hali
a to w domowych pieleszach