Figo, Luna & Sziko
-
-
malo ladna , przesliczna
Moncia , jesli ktos sie zalamuje bo jkies chorobska go mecza ( w tym i mnie , ale sie przyzwyczailam juz ) to podaje jako przyklad moje dzieci .. Syn do roku mial 6 rozedm pluc.. wydalawlo sie ze nie wyjdzie z tego , a malo ze zyje , jest wyczynowym sportowcem , choc inne przypadlosci w zwiazku z tym sie pojawiaja , ale tamto minelo . Corkamoja przezyla !!! doslownie przezyla sepse .. jak kopgos cos boli i dolega , to zawsze tylko jedno mowie , wierzyc ze bedzie ok i glowa do gory !!!!
Moncia , jesli ktos sie zalamuje bo jkies chorobska go mecza ( w tym i mnie , ale sie przyzwyczailam juz ) to podaje jako przyklad moje dzieci .. Syn do roku mial 6 rozedm pluc.. wydalawlo sie ze nie wyjdzie z tego , a malo ze zyje , jest wyczynowym sportowcem , choc inne przypadlosci w zwiazku z tym sie pojawiaja , ale tamto minelo . Corkamoja przezyla !!! doslownie przezyla sepse .. jak kopgos cos boli i dolega , to zawsze tylko jedno mowie , wierzyc ze bedzie ok i glowa do gory !!!!
-
Dzieki Reniu!!! Ja tez staram się wierzyć ze moja mała wyrosnie z tych chorubsk i ze będzie dobrze!!! Czasem jestem juz zmeczona i zdołowana ale wtedy myślę sobie że wiele ludzi ma bardziej chore dzieci że muszą codzienie drżeć o ich życie to wtedy mślę że nie jest tak źle!!! Tylko bardzo szkoda mi malej bo ataki migreny miewa okropne a i wiosna to dla nie cięzki czas bo nie może normalnie odychać nawet przez tą cieplą zimę nie odpoczeła było za wilgotno i chorowała strasznie (6 angin pod rzad) Tak bardzo chcialabym zabrac to wszystko na siebie a ta bezradność mnie dobija!!! Bardzo się cieszę ze twoje dzieci wyzdrowiały!!! Bardzo boję sie tej sepsy w moim mieście zmorło na to juz dwie osoby i kilka jest chorych chyba zaszczepie dziewczynki chociaz koszt jest ogromny na troje dzieci 2700zł ale życie jest ceniejsze!!!
Moncia cieszę się że Lunka jest już zdrowa i całkiem ładnie wygląda jak na to co przeszła !!!A co do chorób dzieci to moja córeczka Kasia mając 10 tygodni przeszła operację usunięcia węzłów chłonnych a wszystko to po szczepieniu na grużlicę natomiast starsza jest alergiczką i ma za sobą operację usunięcia naszczęście łagodnego włókniaka więc wiem co to jest bać się o dzieci. Pozdrawiam Beata
-
Dziekuje Beatko!!! Rzeczywiscie Luna szybko dochodzi do siebie a i jej włos sie regeneruje i bardzo ładnie odrasta w tych wyłysionych miejscach myśle że jeszcze z miesiąc i nie bedzie widac mała dostaje witaminy z Biotyną mam nadzieję ze to wspomoże ten proces!!! Co do dzieci to moja mała czeka trzy zabiegi nidługo usunięcie migdałka a w pózniejszym czasie usuniecie plipow w nosie i zoperowanie krzywej przegrody.Moze to nie sa jakieś bardzo powazne zabiegi ale i tak bardzo sie boje bo wiesz jak to z tymi lekarzami bywa potrafia schrzanić najprostrzy zabieg i w efekcie jest gorzej niz było. Bardzo sie ciesze ze twoje córeczki wyzdrowiały!!!
Ach ta alergia!!! Ciezki czas teraz dla mojej córy nie może cieszyc sie wiosną!!! Pozdrawiam
Ach ta alergia!!! Ciezki czas teraz dla mojej córy nie może cieszyc sie wiosną!!! Pozdrawiam
-
-
Dziękuję za miłe slowa o Lunce!!!
Co do dzieci to chyba masz rację! Ostatnio kilka moich kolezanek urodzilo maluszki i praktycznie wszystkie maja alergię a jeszcze kilka lat temu nie występowała ona az tak często!!! Ale jak ma być? jak wszystko zanieczyszczone woda, powietrze a w jedzeniu sama chemia!!!
Co do dzieci to chyba masz rację! Ostatnio kilka moich kolezanek urodzilo maluszki i praktycznie wszystkie maja alergię a jeszcze kilka lat temu nie występowała ona az tak często!!! Ale jak ma być? jak wszystko zanieczyszczone woda, powietrze a w jedzeniu sama chemia!!!
-
Ja rowniez cos słyszałam o tym dlatego zawsze zastanawiam sie nad szczepiniami dzieci oczywiscie tymi nieobowiązkowymi zwłaszcza od czasu kiedy córeczka mojej przyjaciółki o mało nie umarła bo zaszkodziła jej szczepionka!!! Dlatego trzeba zawsze dokładnie przemyslec wszystkie za i przeciw bo szczepionki wcale nie sa bezpieczne!!!
-
-