=====>> Tobi <<=====
hahah moją lumpeksową zdobycz
No ja na tą chwilę czasowo mogę sobie pozwolić na dwa ale boję się co będzie później... ale jak kupowałam Tobiego to też się bałam, a teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego
Fotek mało bo im się nie da zrobić :/ ciągle się ruszają, na spacerze też ciężko ale nagrałam filmik później wrzucę
A to maskota którą upolowałam w ciucholandzie - jak się później okazało to jest jakaś seria limitowana i to jest Shih tzu jednak ta rasa jest mi przeznaczona hehehe
No ja na tą chwilę czasowo mogę sobie pozwolić na dwa ale boję się co będzie później... ale jak kupowałam Tobiego to też się bałam, a teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego
Fotek mało bo im się nie da zrobić :/ ciągle się ruszają, na spacerze też ciężko ale nagrałam filmik później wrzucę
A to maskota którą upolowałam w ciucholandzie - jak się później okazało to jest jakaś seria limitowana i to jest Shih tzu jednak ta rasa jest mi przeznaczona hehehe
-
-
-
Aj jak miło że o nas pamiętacie
Muszę się zmobilizować i coś wstawić chociaż za wiele nie ma bo te wakacje takie popaprane...
Mój chłopak wyjechał do Belgii teraz wrócił no i w sobotę znów jedzie na 6 tyg.
i wtedy będę miała trochę więcej czasu to coś wkleję
Bo tak to tylko czytam i wstawianie fotek zawsze odkładam na jutro
A tu taki proszący Tobi na zachętę
Muszę się zmobilizować i coś wstawić chociaż za wiele nie ma bo te wakacje takie popaprane...
Mój chłopak wyjechał do Belgii teraz wrócił no i w sobotę znów jedzie na 6 tyg.
i wtedy będę miała trochę więcej czasu to coś wkleję
Bo tak to tylko czytam i wstawianie fotek zawsze odkładam na jutro
A tu taki proszący Tobi na zachętę