Ahinsa
Witam wszystkich!
Cieszę się, że mogę do Was dołączyć, bo widzę tu sporo znajomych-nieznajomych. W sensie - widujemy się na wystawach, ale jakoś nie było okazji, żeby się lepiej poznać. Mam nadzieję, że będę mogła miło spędzać czas w Waszym gronie.
Moje psiaki to shih-tzu: Alda, jej dzieci - Lady i Ashi oraz bullterrierka Texa. Zwierzyniec uzupełniają jeszcze kotka brytyjska Perełka oraz rybki.
Pozdrawiam , Ania
Cieszę się, że mogę do Was dołączyć, bo widzę tu sporo znajomych-nieznajomych. W sensie - widujemy się na wystawach, ale jakoś nie było okazji, żeby się lepiej poznać. Mam nadzieję, że będę mogła miło spędzać czas w Waszym gronie.
Moje psiaki to shih-tzu: Alda, jej dzieci - Lady i Ashi oraz bullterrierka Texa. Zwierzyniec uzupełniają jeszcze kotka brytyjska Perełka oraz rybki.
Pozdrawiam , Ania
-
-
Dzięki wszystkim za powitanie.
Spróbuję wstawić jakieś zdjęcia. Może teraz mi się uda.
To moja Lady:
Jej mama Alda:
Ashi - syn Aldy i Challengera - przed i po strzyżeniu:
Jeszcze raz Lady:
I reszta:
Bullka Tequila/Tekla/Texa
fruwająca
i kicia Perełka vel Kota
A tak wygląda "pies morderca" w naszym domu.
A raczej wyglądał, bo niestety nie ma go już wśród nas. Przeżył z nami 14 lat i pomógł mi wychować troje dzieci i 2 mioty shih-tzu... Za krótko, za mało, to niesprawiedliwe, że psy muszą tak wcześnie odchodzić...
Wstawianie zdjęć jest rzeczywiście proste... o ile mi się udało
Mam nadzieję, że nie wstawiłam za dużo na raz
Spróbuję wstawić jakieś zdjęcia. Może teraz mi się uda.
To moja Lady:
Jej mama Alda:
Ashi - syn Aldy i Challengera - przed i po strzyżeniu:
Jeszcze raz Lady:
I reszta:
Bullka Tequila/Tekla/Texa
fruwająca
i kicia Perełka vel Kota
A tak wygląda "pies morderca" w naszym domu.
A raczej wyglądał, bo niestety nie ma go już wśród nas. Przeżył z nami 14 lat i pomógł mi wychować troje dzieci i 2 mioty shih-tzu... Za krótko, za mało, to niesprawiedliwe, że psy muszą tak wcześnie odchodzić...
Wstawianie zdjęć jest rzeczywiście proste... o ile mi się udało
Mam nadzieję, że nie wstawiłam za dużo na raz
-