Laser Lites
Ja zaopatruję się w kosmetyki LL u Pani Krysi tj. [Edit by Admin: Link nie działa]. Dzisiaj właśnie uśmiałam się z mojej córki, która była u mnie i chciała wziąć z szafki w łazience grzebień. Jak zobaczyła cały arsenał szamponów i odżywek to była bardzo zaskoczona, że aż tyle tego potrzebuję. Szampon na co tydzień, drugi na raz w miesiącu, balsam, odżywka, wow do rozczesywania, jedwab, poprostu cały arsenał. Naprawdę nie wyobrażam sobie utrzymania szicka w długim włosie bez tych wszystkich kosmetyków. Nie chcę nic ujmować innym kosmetykom bo ich nie stosowałam. Od poczatku jesteśmy na laserze i się sprawdza to po co mam eksperymentować.
-
-
która odzywka z lasera lepsza żeby odzywić i obciazyc szczeniecy włos?
Lanolin Conditioner czy Drape? miał ktos obydwa i moze porównać? bo ze strony to lanolin "Po zastosowaniu włos jest obciążony , miękki, odżywiony,
nawilżony i lekko obciążony" a Drape "Po zastosowaniu włos staje się niewyobrażalnie miękki oraz
pomaga kontrolować rozwiany włos, dlatego też polecany jest
dla długowłosych ras oraz szczeniąt."
wiec ktory
Lanolin Conditioner czy Drape? miał ktos obydwa i moze porównać? bo ze strony to lanolin "Po zastosowaniu włos jest obciążony , miękki, odżywiony,
nawilżony i lekko obciążony" a Drape "Po zastosowaniu włos staje się niewyobrażalnie miękki oraz
pomaga kontrolować rozwiany włos, dlatego też polecany jest
dla długowłosych ras oraz szczeniąt."
wiec ktory
-
-
-
-
-