Chris Christensen

Jakie kosmetyki wybrać a jakich nie!
Olka

Post autor: Olka » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Clean Start- Szampon oczyszczający

Szampon doskonale usuwa z sierści brud, oleje i inne środki do stylizacji obciążające ją przy regularnym używaniu. W odróżnieniu od innych szamponów CLEAN START™ zaleca się stosować średnio raz w miesiącu oraz w zależności od kondycji i rodzaju szaty psa. Wzbogacony prowitaminami pozwala na głębokie oczyszczenie szaty bez jej zbędnego wysuszania, pozostawiając ją czystą, świeżą i zdrową, o wspaniałym połysku. Rekomendowany do wszystkich rodzajów szaty.

Day To Day Moisturizing Shampoo- Szampon nawilżający

Zawarta w szamponie czyszcząca formuła sprosta potrzebom wszystkich typów szaty i skóry, zarówno u psów jak i kotów. Wzbogacony witaminą E i naturalnym ekstraktem roślinnym łagodnie czyści szatę jednocześnie ją odżywiając i nawilżając, pozostawiając zdrową i błyszczącą. Jest tak łagodny, że można go używać codziennie.

Może być rozcieńczany z wodą w proporcji 8 : 1
Produkt dla psów i kotów.

Day To Day Moisturizing Conditioner- Odżywka nawilżająca

DAY TO DAY MOISTURIZING CONDITIONE zawiera naturalne, roślinne składniki nawilżające suchą i zniszczoną szatę i skórę. Unikalna formuła nawilżająca, nie zawierająca oleju sprawia, że szata staje się niesamowicie gładka, lśniąca i łatwa w codziennej pielęgnacji.

Może być rozcieńczany z wodą w proporcji 8 : 1
Produkt dla psów i kotów.

AFTER BATH A FINAL RINSE SOLUTION - Odżywka po kąpieli

AFTER BATH nawilża szatę powodując, że staje się ona elastyczna, łatwa w utrzymaniu i czesaniu bez obciążania jej, nawet tej najdelikatniejszej. Rekomendowana do wszystkich rodzajów szaty, zwłaszcza tych, które stają się obciążone podczas używania tłustych odżywek. Pozostawia szatę łatwą w czesaniu i szczotkowaniu, skracając czas suszenia!
natka1641

Post autor: natka1641 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

ja mam odżywke-za waszą radą-day to day,jestem zadowolona,moje panny chyba też ;D,gesta,wydajna,zapach delikatny ale wyrazisty
mateusz89harta

Post autor: mateusz89harta » pn lis 14, 2016 6:59 pm

rewelka
iwona_k1

Post autor: iwona_k1 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Ja miałam szampon oczyszczający- nie zabardzo (włos był matowy i łamliwy)
aniagrzesiek2

Post autor: aniagrzesiek2 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Powiedzcie mi w jakich proporcjach rozcieńczacie z wodą odżywkę Day to Day??
na opakowaniu pisze 8:1, czy na jedną porcję odżywki przypada 8 porcji wody?? czy odwrotnie
iwona_k1

Post autor: iwona_k1 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

raczej tak. Ja rozcieńczałam 5:1. Ale oczyszczający
ODPOWIEDZ