CAC Nowy Dwór Mazowiecki 10.04.10r.
-
XVII Wiosenna Wystawa Psów Rasowych - 10 i 11 kwietnia 2010
miejsce: Nowodworski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Nowym Dworze Mazowieckim, ul. Sportowa 66
Organizator: ZKWP o/Legionowo, Ul. Jagiellońska 20, 05-120 Legionowo
Tel/fax +48 22 784 27 66, e-mail: legionowo@zkwp-legionowo.pl
sobota - grupy II, VI, VII, IX
niedziela - grupy I, III, IV, V, VIII, X
Według regulaminu psy/suki można zgłosić do jednej z następujących klas wystawowych (wiek psa/suki w dniu wystawienia):
Klasa baby – wiek do 6 miesięcy
Klasa szczeniąt – wiek od 6 do 9 miesięcy
Klasa młodzieży – wiek od 9 do 18 miesięcy
Klasa pośrednia – wiek od 15 do 24 miesięcy
Klasa otwarta – wiek powyżej 15 miesięcy
Klasa użytkowa – wiek powyżej 15 miesięcy z certyfikatem użytkowości (konieczne jest dołączenie kopii certyfikatu)
Klasa championów – dla psów/suk posiadających tytuł krajowego lub międzynarodowego championa (konieczne jest dołączenie kopii dyplomu)
Klasa weteranów – wiek powyżej 8 lat
W katalogu będą zamieszczane tylko te tytuły zgłoszonego psa, dla których załączono ich kopię.
Datą decydującą o wieku psa jest dzień wystawienia (np. pies urodzony 15 maja może być wystawiany w klasie szczeniąt najwcześniej 15 listopada).
Terminy przyjmowania zgłoszeń:
I termin do 01 marca 2010
II termin do 15 marca 2010
Zgłoszenie elektroniczne do 22 marca 2010
Jedzie ktoś? My pojedziemy wystawić się w klasie baby, niech Rysiek zobaczy co to jest zanim pojedziemy do Częstochowy
miejsce: Nowodworski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Nowym Dworze Mazowieckim, ul. Sportowa 66
Organizator: ZKWP o/Legionowo, Ul. Jagiellońska 20, 05-120 Legionowo
Tel/fax +48 22 784 27 66, e-mail: legionowo@zkwp-legionowo.pl
sobota - grupy II, VI, VII, IX
niedziela - grupy I, III, IV, V, VIII, X
Według regulaminu psy/suki można zgłosić do jednej z następujących klas wystawowych (wiek psa/suki w dniu wystawienia):
Klasa baby – wiek do 6 miesięcy
Klasa szczeniąt – wiek od 6 do 9 miesięcy
Klasa młodzieży – wiek od 9 do 18 miesięcy
Klasa pośrednia – wiek od 15 do 24 miesięcy
Klasa otwarta – wiek powyżej 15 miesięcy
Klasa użytkowa – wiek powyżej 15 miesięcy z certyfikatem użytkowości (konieczne jest dołączenie kopii certyfikatu)
Klasa championów – dla psów/suk posiadających tytuł krajowego lub międzynarodowego championa (konieczne jest dołączenie kopii dyplomu)
Klasa weteranów – wiek powyżej 8 lat
W katalogu będą zamieszczane tylko te tytuły zgłoszonego psa, dla których załączono ich kopię.
Datą decydującą o wieku psa jest dzień wystawienia (np. pies urodzony 15 maja może być wystawiany w klasie szczeniąt najwcześniej 15 listopada).
Terminy przyjmowania zgłoszeń:
I termin do 01 marca 2010
II termin do 15 marca 2010
Zgłoszenie elektroniczne do 22 marca 2010
Jedzie ktoś? My pojedziemy wystawić się w klasie baby, niech Rysiek zobaczy co to jest zanim pojedziemy do Częstochowy
-
-
-
-
-
Ringówka jest.
Kokardki są.
Psa wykąpię rano, bo na porannym spacerze bardzo się brudzi.
Chodziliśmy dziś na ringówce po parkingu przed domem, nie jest źle, ale mogłoby być lepiej
W postawie wytrzymuje 30 sekund :mur:
Ze stolikiem mam problem, bo mój Tż dziś dopiero go przyniósł, no i jest trochę za niski i kurcze większy niż myślałam, więc nie mam co na niego położyć (jutro muszę kupić).
Jutro niezależnie od tego jak nam pójdzie moja córka zrobi foto relację to wrzucę
Kokardki są.
Psa wykąpię rano, bo na porannym spacerze bardzo się brudzi.
Chodziliśmy dziś na ringówce po parkingu przed domem, nie jest źle, ale mogłoby być lepiej
W postawie wytrzymuje 30 sekund :mur:
Ze stolikiem mam problem, bo mój Tż dziś dopiero go przyniósł, no i jest trochę za niski i kurcze większy niż myślałam, więc nie mam co na niego położyć (jutro muszę kupić).
Jutro niezależnie od tego jak nam pójdzie moja córka zrobi foto relację to wrzucę
-
No więc mamy w.o i II miejsce :hurra:
Przegraliśmy z Troskliwym Tobiaszem Astarte Gold.
Wpadliśmy na ring w ostatniej chwili (5 minut przed rozpoczęciem), nie dość, że wyjechaliśmy później to jeszcze straszne korki były. Rysiek był bardzo rozkojarzony, ale jak na pierwszy raz to i tak jestem z niego i siebie dumna.
Fotki postaram się za chwilę zrzucić.
Przegraliśmy z Troskliwym Tobiaszem Astarte Gold.
Wpadliśmy na ring w ostatniej chwili (5 minut przed rozpoczęciem), nie dość, że wyjechaliśmy później to jeszcze straszne korki były. Rysiek był bardzo rozkojarzony, ale jak na pierwszy raz to i tak jestem z niego i siebie dumna.
Fotki postaram się za chwilę zrzucić.
-
-