JOHN PAUL PET

Jakie kosmetyki wybrać a jakich nie!
Olka

Post autor: Olka » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Calming Moisturizing Shampoo

Szampon łagodząco – nawilżający.
Bogaty w składniki odżywcze luksusowy szampon skomponowany na bazie olejków ze słodkich migdałów, aloesu oraz wyciągu rumiankowego. Działa odżywczo jak i nawilżająco niwelując przesuszenie i mechacenie włosia. Stworzony z myślą o psach długowłosych w typie Yorkshire terier, Shih tzu. Idealny dla włosia zniszczonego, narażonego na częste zabiegi pielęgnacyjne.

OATMEAL SHAMPOO

Szampon owsiankowy.
Sformułowany z myślą o delikatnej, skłonnej do podrażnień skórze. Wspomaga leczenie, usuwa podrażnienia oraz nawilża pozostawiajac delikatny, przyjemny zapach. Zawiera wyciąg z płatków owsianych, sok z liści aloesu oraz olejek ze słodkich migdałów.

SUPER BRIGHT SHAMPOO

Szampon rozświetlający.
Wyjątkowa formuła została opracowana specjalnie dla włosia o barwie jasnej oraz białej. Może być stosowany dla psów czarnych w celu intensyfikacji koloru. Pomaga kontrolować koloryt włosia, nadaje połysk i blask a jednocześnie niweluje elektryzowanie się włosia. Wzbogacony wyciągi roślinne dokładnie myje pozostawiając włosy oczyszczone, błyszczące i lśniące.

OATMEAL CONDITIONING RINSE

Owsiankowa odżywka ze spłukiwaniem.
Odżywka przywracająca gładkość włosia, pomaga w rozczesywaniu zarówno suchego jak i mokrego włosia. Pomaga w utrzymaniu włosia w dobrej kondycji, umożliwia zlikwidowanie uciążliwych kołtunów. Nadaje włosiu połysk i blask pozostawiając przyjemny zapach.

OATMEAL CONDITIONING SPRAY – SPA

Owsiankowa odżywka w sprayu.
Innowacyjna formuła stworzona specjalnie w celu utrzymania pięknego wyglądu każdego psa i kota. Penetruje i regeneruje skórę i włosie jednocześnie ułatwiając rozczesywanie. Idealna pomiędzy wizytami w salonie fryzjerskim. Nadaje włosiu piękny połysk jednocześnie odświeżając.

TEA TREE CONDITIONING SPRAY

Odżywczy spray z wyciagiem z austarlijskiego drzewka herbacianego.
Innowacyjna formuła stworzona na bazie olejku z australijskiego drzewa herbacianego specjalnie w celu utrzymania pięknego wyglądu i zdrowia każdego psa i kota. Nawilża, odżywia, łagodzi podrażnienia jednocześnie zabezpieczając skórę. Używana do codziennego pielęgnacji zapewnia szacie odpowiedni poziom nawilżenia i odżywienia, pozostawiając piękny połysk.

INSTANT DETANGLING SPRAY – SPA

Spray do rozczesywania.
Formuła specjalnie stworzona do czesania i rozczesywania włosia pomiędzy kąpielami. Umożliwia utrzymanie włosia w czystości, odświeżając i nadając blask. Stosując regularnie zabezpiecza przed tworzeniem się kołtunów, zmechaceń i efektu filcowania się włosia.
Jack204

Post autor: Jack204 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

miałam odżywkę owsiankową, którą bezmyślnie zużyłam na jedno posiedzenie, podczas którego rozczesywałam Fanę przed kąpielą - więc wszystko zmyłam ;P następnym razem rozegram to inaczej, ale wtedy myślałam, że nie rozczeszę kołtunów... bardzo ładnie pachnie, efektu nie mam jak ocenić ;P tylko dozownik był jakiś nienajlepszy...
ODPOWIEDZ