Laser Lites

Jakie kosmetyki wybrać a jakich nie!
Olka

Post autor: Olka » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Lanolin Shampoo

Wysokiej jakości szampon z Lanoliną.
Głęboko nawilża i odżywia włosy, pozostawiając je miękkie i lśniące. Szampon niskopieniący jest delikatny, nie drażni skóry i oczu. Polecany dla wszystkich ras, szczególnie długowłosych oraz szczeniąt. Nie pozbawia naturalnego koloru sierści, jest mocno skoncentrowany, rozcieńczenie stosować w proporcji 1:10 lub 1:15.

Stripping Shampoo

Wysokiej jakości szampon głęboko oczyszczający.
Skutecznie usuwa z włosa brud i nadmiar substancji pielęgnujących. Polecany dla psów krótko- i szorstkowłosych. Zaleca się stosowanie szamponu raz w miesiącu, u raz długowłosych w celu dokładnego oczyszczenia włosów (wystarczy 1 mycie). Nie pozbawia naturalnego koloru sierści. Mocny koncentrat. Rozcieńczenie stosować w proporcji 1:10 lub 1:15.

Lanolin Conditioner

Wysokiej jakości odżywka z Lanoliną.
Po zastosowaniu włos jest miękki, odżywiony, nawilżony i lekko obciążony. Polecany dla wszystkich ras, szczególnie długowłosych. Mocny koncentrat, rozcieńczenie stosować w proporcji 1:10 lub 1:15.

Drape

Balsam zapewniający optymalną pielęgnację oraz zdrowie skóry i włosów.
Zestaw składników pielęgnujących, dokładnie odżywia włos, a jednocześnie jest bardzo delikatny. Po zastosowaniu włos staje się niewyobrażalnie miękki. Pomaga kontrolować rozwiany włos, dlatego też polecany jest dla długowłosych ras oraz szczeniąt. Bardzo mocy koncentrat, rozcieńczenie stosować w proporcji 1:20.

Mattless Magic

Odżywczy krem, który redukuje powstanie filców i kołtunów oraz przedłuża świeżość włosów pomiędzy kąpielami.
Polecany dla długowłosych ras i dla suk szczennych i kamiących. Stosować pomiędzy wystawami. Bardzo mocny koncentrat. Rozcieńczać w proporcji 1:15 lub 1:20.

Show Spray

Produkt, którego formuła utrzymuje włos w doskonałej kondycji wystawowej.
Eliminuje elektryzowanie sierści, nadaje połysk, ułatwia czesanie oraz zawiera składniki pielęgnujące włos. Jest to tzw. "In-Ring" efekt. Można stosować na mokry włos oraz przed wejściem na ring.

WOW

Produkt do rozczesywania kołtunów.
Bardzo mocno skoncentrowany, bezzapachowy, zawiera składniki natychmiast odżywiające zniszczony włos, odrzuca kurz i mocz. Idealny do systematycznego czesania i odświeżenia włosów.

Protein Treatment

Najbardziej intensywny balsam regenerujący.
Daje maksymalne odżywienie i ochronę włosów. Stosować przy bardzo zniszczonych włosach. Naprawia strukturę włosa, po uszkodzniach chemicznych, promieniach słonecznych. Składnik kolagenu pomaga naprawić rozdwojone końce struktury włosa. Zawiera Wit.E. Po zastosowaniu włos jest miękki, optycznie napuszony, błyszczący, łatwo się rozczesuje, polecany na wystawy oraz do optymalnej pielęgnacji sierści. Bardzo mocny koncentrat.

Silk

Skoncentrowany jedwab.
Ułatwia układanie włosa oraz tworzy natychmiastowo połysk. Przeciwdziała tarciom, a więc zapobiega kołtunieniu się włosów. Odrzuca kurz, mocz, brud. Produkt b. mocno skoncentrowany. Bezzapachowy.
mateusz89harta

Post autor: mateusz89harta » pn lis 14, 2016 6:59 pm

jesteśmy "za" dowoleni
Jolanta

Post autor: Jolanta » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Jak się kształtują ceny tych kosmetyków?
darek

Post autor: darek » pn lis 14, 2016 6:59 pm

W granicach 40-65 zł za 250 ml, silk chyba jakieś 100 zł
iwona_k1

Post autor: iwona_k1 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Ja wybróbuje bo widze Coco13 ma takie piękne pieski ,,wychowane na LL
Jack204

Post autor: Jack204 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

hahaha mam to samo
iwona_k1

Post autor: iwona_k1 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

no teraz przez was dziewczyny muszę, po prostu MUSZĘ je zamówić
akro

Post autor: akro » pn lis 14, 2016 6:59 pm

u nas najlepiej sprawdzał się Drape, szampony niebardzo
karetina

Post autor: karetina » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Ja również już od dawna, praktycznie od samego początku stosuję preparaty LL, właściwie mam je wszystkie. Jestem zadowolona choć napewno nie są tanie szczególnie jak się kąpie co 7 - 10 dni ale czego nie robi się dla swojego pupila.Ponadto nie wszystkie kupuję jednocześnie bo nie ma takiej potrzeby. Na początku kupiłam wszystko i to był spory wydatek a teraz uzupełniam jak mi się coś kończy i jakoś leci. Nie chcę próbować innych bo boję się, że zepsuję włos. Już dwukrotnie kupiłam u nas w sklepiku odżywkę ale jak dokładnie poczytałam to nie odważyłam się jej użyć i oddałam zaprzyjaźnionemu psiakowi. Będę trzymać się LL, mojej suni pasuje. Pozdrawiam.
momijimanju

Post autor: momijimanju » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Dokładnie tak. To prosta matematyka. Litr wody to 1000ml więc dzielisz 1000ml na 20 i masz 50
Piorun

Post autor: Piorun » pn lis 14, 2016 6:59 pm

My mamy butelke z podziłką jednak nie korzstamyz tego;) zawsze lejemy do butelki 1,5 litra ok. 1cm szamponu/ odzywki
adm-tg
Site Admin

Post autor: adm-tg » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Haha wy dobre jestescie, mi na ruska starcza 0,5 l butelka :p na Nesje też, tyle ze u niej to na dwa mycia, u CTR na jedno(robie dwoma szamponami)
Piorun

Post autor: Piorun » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Bo na Lunie brudu nie widać :hyhy:

nie no ja tą butelke to mam na dwa mycia jedno porzadne pranie a drugie takie dopieranie
alfik87

Post autor: alfik87 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Jak narazie Drape jest odżywką która sprawdza się idealnie
Dzisiaj nawet nie spłukałam jej w ogóle (podpatrzyłam u Karoli od Loli) i efekt jest świetny, włoski błyszczące lejące ale nie tłuste!
jupka

Post autor: jupka » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Dziewczyny a gdzie się zaopatrujecie w te kosmetyki.Potrzebne mi jakieś linki , nie wszędzie są kosmetyki LL.
ODPOWIEDZ