CACiB Rzeszów 2010
-
Nocowałam 12 km pod Rzeszowem, w sobote z czernyszami droga zajeła nam 15 min, a w niedziele 4 godziny ;p szłam pieszo 3 km przez zaspy do pasa, a potem autobusem, i 2 km z autobusu na wystawe
ledwo żyje, a mój pies pociagowy do teraz nie wstaje
Luna dosk v2 ... czyli norma
Nesi wo v1 BOB Baby i BIS Baby IV :smt026
gratulacje dla Karatka, nawet nie miałam czasu podejść
ledwo żyje, a mój pies pociagowy do teraz nie wstaje
Luna dosk v2 ... czyli norma
Nesi wo v1 BOB Baby i BIS Baby IV :smt026
gratulacje dla Karatka, nawet nie miałam czasu podejść
-
-
och tak... te długie lśniące włosy ja wczoraj czesałam i taka watolina że głowa boli no ale mamy do czego dążyc i jak dobrze pójdzie, to Fanulka tak będzie wyglądac, jak z Twojego linku
a mi się to zdjęcie podoba te rzęsy i to słodkie rozbrajające spojrzenie
a teraz mam pytanie: bo właśnie czytam książkę "Tajemnice psiego umysłu" Corena (polecam!!!) i zdałam sobie sprawę, że goląc pod nosem włosy można golic wibrysy... a tak sobie czytam, że one są bardzo ważne dla psiaka w odbieraniu informacji ze świata. dziewczyny - czy tam są wibrysy czy raczej po boku??? będę bardzo wdzięczna za odpowiedź bo ja przekładam samopoczucie psiaka nad wygląd i jeśli miałabym niepotrzebnie obcinać tak ważną rzecz to nie będę
a mi się to zdjęcie podoba te rzęsy i to słodkie rozbrajające spojrzenie
a teraz mam pytanie: bo właśnie czytam książkę "Tajemnice psiego umysłu" Corena (polecam!!!) i zdałam sobie sprawę, że goląc pod nosem włosy można golic wibrysy... a tak sobie czytam, że one są bardzo ważne dla psiaka w odbieraniu informacji ze świata. dziewczyny - czy tam są wibrysy czy raczej po boku??? będę bardzo wdzięczna za odpowiedź bo ja przekładam samopoczucie psiaka nad wygląd i jeśli miałabym niepotrzebnie obcinać tak ważną rzecz to nie będę
-