Sissi, Iskierka, Vicky, Maddie i Ivy
Dziękujemy za miłe komcie Moje dziewczyny uwielbiają śnieg i piach na plaży, zauważyłam, że to ich żywioły Widzę, że kilka osób spostrzegło nieobecność Sissi w tych szaleństwach, otóż Sissulka ma cieczkę i jest nieco rozdrażniona, wolała zostać w domu
Powiem Wam, że Maddie jest najbardziej temperamentna z moich shih, wszędzie jej pełno, wygląda jak mały niedźwiadek, jest taka słodka i wnosi do domu tyle radości Gdyby nie szaleństwa psiaków było by w domu za spokojnie i dziękuję im za to, że potrafią mnie rozbawić aż do łez
No to jeszcze kilka fotek małych rozrabiaków, Maddie to dosłownie pływa w śniegu, nurkuje i tak dalej....
Powiem Wam, że Maddie jest najbardziej temperamentna z moich shih, wszędzie jej pełno, wygląda jak mały niedźwiadek, jest taka słodka i wnosi do domu tyle radości Gdyby nie szaleństwa psiaków było by w domu za spokojnie i dziękuję im za to, że potrafią mnie rozbawić aż do łez
No to jeszcze kilka fotek małych rozrabiaków, Maddie to dosłownie pływa w śniegu, nurkuje i tak dalej....
zdjęcia są rewelacyjne naprawdę!!!!! marzę o aparacie, którym będę mogła tak jak Ty uwieczniać takie harce na śniegu bo moim zoomy wychodzą fatalne, choc aparat sam w sobie podobno dobry...
ja również sobie życia bez psiaków nie wyobrażam. mam nadzieję, że niebawem pojawi się ten 3ci, chociaż rodzina mnie chyba wyklnie ale koniec końców na co dzień jestem z psiakami a nie z rodziną hihi
a śnieg i plaża to również żywioł moich shih - dostają wtedy niesamowitego pałera i uwielbiają grac w tych miejscach w piłkę
ja również sobie życia bez psiaków nie wyobrażam. mam nadzieję, że niebawem pojawi się ten 3ci, chociaż rodzina mnie chyba wyklnie ale koniec końców na co dzień jestem z psiakami a nie z rodziną hihi
a śnieg i plaża to również żywioł moich shih - dostają wtedy niesamowitego pałera i uwielbiają grac w tych miejscach w piłkę
Papryczka, szczerzę Ci życzę kolejnego shih i może się pokusisz wtedy o wystawy Nic się nie martw, że narazisz się rodzinie hi,hi ja też się naraziłam, mój brat już to zaakceptował. I jak mnie odwiedza to psiaki dosłownie leżą na nim tak się cieszą jak przyjdzie a i on też jest zadowolony
Ostatnia porcyjka fotek, bo w zasadzie jedne podobne do drugich
Ostatnia porcyjka fotek, bo w zasadzie jedne podobne do drugich
piękne zdjęcia niby podobne, ale tak samo przyjemnie się je ogląda
wiesz, gdybym miała drugą połówkę, która też ma takiego świra jak ja to byłoby łatwiej. i tak cieszę się, że mam świetnych przyjaciół, bo martwię się nie raz o moje psiaki, że mają tak naprawdę tylko mnie.
ale też uważam, że życie ma się jedno trzeba je dobrze przeżyc i nieważne, co uważają inni a nie ma nic przyjemniejszego i uszczęśliwiającego w tej kwestii, jak bawiące się czy odpoczywające przytulone do siebie i Ciebie psiaki
na wystawach siebie nie widzę, ale kto wie...
wiesz, gdybym miała drugą połówkę, która też ma takiego świra jak ja to byłoby łatwiej. i tak cieszę się, że mam świetnych przyjaciół, bo martwię się nie raz o moje psiaki, że mają tak naprawdę tylko mnie.
ale też uważam, że życie ma się jedno trzeba je dobrze przeżyc i nieważne, co uważają inni a nie ma nic przyjemniejszego i uszczęśliwiającego w tej kwestii, jak bawiące się czy odpoczywające przytulone do siebie i Ciebie psiaki
na wystawach siebie nie widzę, ale kto wie...
http://img51.imageshack.us/img51/3007/89999343.jpg jaki piekny nurek ;D
http://img138.imageshack.us/img138/3264/30018306.jpg Jak Maddie super tu wygląda!Jak pies bojowy,takie masywne łapki jej wyszły.Super