MERLOT
wspomniałam w "wystawach" iż ta przepiękna suczka GOLDENE SONNE Perypetia zakończyła swoją wspaniała karierę wystawową zdobywając
BIS Weteran na MN.Wystawie Psów Rasowych w Poznaniu 8.11. br
i udała sie na zasłużoną emeryturę ustępując miejsca kolejnym weterankom .
a oto dowód :
ja osobiście zyczę Soni jeszcze wielu szczęśliwych lat i gratuluje wszystkich osiągnieć .
BIS Weteran na MN.Wystawie Psów Rasowych w Poznaniu 8.11. br
i udała sie na zasłużoną emeryturę ustępując miejsca kolejnym weterankom .
a oto dowód :
ja osobiście zyczę Soni jeszcze wielu szczęśliwych lat i gratuluje wszystkich osiągnieć .
Basiu mam nadzieję ze wyproszę te zdjęcia a o inne muszę sie sporo nagłowkować jak wyciągnąć .. Moze przy okazji dadza tez swoje pociechy ktore się u Nich urodziły : Blejdisiowe i Felusiowe ... ale to nie lada gimnastyka , wiec nic pewnego , ale i ja mam nadzieję że dadzą .. i bede mogła powklejać tutaj:P
Raz jeszcze przekazuję podziekowania od SONI za okazaną jej sympatię
Raz jeszcze przekazuję podziekowania od SONI za okazaną jej sympatię
no więc tak przekazałam wiadomość i prosbę o zdjecia obcietej SONI , probowałam molestować trochę tez od siebie , ale tyle mi z tego wyszło
"........SONIA powiedziala ze dama w pewnym wieku nie powinna sie fotografowac nago, lepiej niech ja zapamietaja w sukni balowej z pieknych dlugich wlosow.......
Serdecznie dziekujemy za życzenia i uznanie dla naszej weteranki . ......" no i otrzymałam obietnicę ze jakieś zdjęcia dostanę jak tylko bede miała to tu dam
"........SONIA powiedziala ze dama w pewnym wieku nie powinna sie fotografowac nago, lepiej niech ja zapamietaja w sukni balowej z pieknych dlugich wlosow.......
Serdecznie dziekujemy za życzenia i uznanie dla naszej weteranki . ......" no i otrzymałam obietnicę ze jakieś zdjęcia dostanę jak tylko bede miała to tu dam