Luna
http://images44.fotosik.pl/182/30536accb026429dmed.jpg piesek padł z wycieńczenia
ciekawe dlaczego moje wystawiają język jak wariują - to takie zawadiackie
ale jak kiedyś szukałam pierwszego psiaka to byłam u takiej hodowczyni z Wawy, ona podobno miała psy z papierami, ale dzisiaj nie wiem, bo jej psiaki były dziwne... jeden miał właśnie język na wierzchu, ślinił się, ona mówiła, ze to dlatego, że zęby zmienia, ale były takie strasznie spokojne, przestraszone.... straszne
ale jak kiedyś szukałam pierwszego psiaka to byłam u takiej hodowczyni z Wawy, ona podobno miała psy z papierami, ale dzisiaj nie wiem, bo jej psiaki były dziwne... jeden miał właśnie język na wierzchu, ślinił się, ona mówiła, ze to dlatego, że zęby zmienia, ale były takie strasznie spokojne, przestraszone.... straszne
Papryczka mama Zorka tez miała jęzorek na wierzchu jak Luna(no może troszke mniej wystawiała)Zorek jak był szczeniakiem też wystawiał.Jak zmienił klawiaturę(czyt.zęby)to już nie wystawia.Czasami tylko jak jest ciekawy czegoś to troszeczkę mu wystaje na chwilkę,fajnie to wyglada wtedy,jakby myślał lub zastanawiał się nad czyms
hehe mi to się nawet taki wysunięty języczek podobał ale tak zapytałam, bo dopiero teraz przypomniała mi się tamta wizyta u tej hodowczyni i te psiaki. nie zdecydowałam się wtedy na żadnego, chociaż strasznie mi się taka ruda podobała, ze względu na cenę. Ale teraz sobie przypomniałam i patrząc z perspektywy, jak znam tą rasę i wiem, jak się shih zachowują, to aż żal serce ściska - bo one leżały w kontenerkach i prawie się nie ruszały ale to na inny wątek...
Moje psiaki wystawiają jęzor własnie jak są ciekawe albo rozglądają się, co by tu zbroic zresztą w mojej galerii też są zdjęcia Mimi z języczkiem na wierzchu
Moje psiaki wystawiają jęzor własnie jak są ciekawe albo rozglądają się, co by tu zbroic zresztą w mojej galerii też są zdjęcia Mimi z języczkiem na wierzchu