"Szczotowisko"

Wszystko inne dotyczące naszych psów
Jack204

Post autor: Jack204 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

ale po co psom telewizja??? idiotyczna ta uwaga !!!!!!
Olka

Post autor: Olka » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Ja mam inne wrażenie po obejżeniu jej strony...
np. foto podpisane "Ja u fryzjera, a moje szczeniaki gdzie?"

Nie wiem jak wy, ale ja tam w tle widze kroplówke... do tego ma przebarwioną na fioletowo łapke.. fajny fryzjer..
drugie foto "Plac zabaw shih tsu"

Jakby im tam dała zabawki najlepszych firm, tv i legowiska z kaszmiru, a zagroda byłaby ze złota to i tak i to nie zastąpi kontaku z człowiekiem, zabaw na podwórku itp.
W galeria-portrety są zdjęcia z kalendarza shih-tzu.
Pielęgnacja jej psów pozostawia wiele do życzenia... wystawiała swoje shih w dwóch plastikowych żabkach..

Do tego lubi ostrzegać w ogłoszeniach przed metodami pseudo hodowców, które sama stosuje.."CHIPY ZAKŁADANE SĄ DLATEGO, GDYż NIE UCZZCIWI HODOWCY PODWÓJNIE CZASAMI TATUOWALI PSY !! CHIP JEST NIE DO PODROBIENIA !!!!!!!!! "... i jak czytam na jej stronie "Szczenię nie powinno jeść padliny, jak to praktykują niektórzy pseudo-hodowcy. Skraca to żywotność szczenięcia" to niechce wiedzieć jak wygląda jej hodowla.. nawet by mi przez myśl nie przeszło że można karmić SZCZENIAKI padliną..
iwona_k1

Post autor: iwona_k1 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Podobnie oklamali moją koleżanke która ma nie rasową Didi shih tzu. Podobno ojciec Didi jest rasowy i ma zwycięstwa. Mama jest bez rodowodu. Podobno w hodowli na półkach stało pełno pucharów. Tylko dziwne że pies który jest zapisany w ZKwP moze kryc TYLKO suczki rasowe i musi miec karte krycia ktrora suczki bez rodowodu miec nie moga. Latwe rozwiazanie: kupili puchary po 10 zl i sie chwala ze maja puchary z wystaw. Podobno umial pic na zawolanie a zwzklz kundel tez by nauczyl. No i oczywiste ze zapuscili mu wlos.
graczyk77

Post autor: graczyk77 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

łapa to po płukance bo ona tak je wybarwia na biało a jak tam kiedyś byłam nie widziałam nic z wyposażenia lekarskiego co do drożdżaków to prawda przeważnie każdy ma drożdżaki ;/ wiem że była na kursie fryzjerskim więc pewnie się w to bawi

Zdjęcia które ma u siebie wiszą tam kupę czasu a ona wstawiała je na aukcje że niby to te psy a pewno zdjęcia kradzione i do tego z przed wieków,.
Jeśli chodzi o puchary nie zdziwiła bym się ich pochodzeniem ze sklepu a nie z wystawy ... ona jest hmm jak szczur nie zabijecie jej znajdzie wyjście
Jack204

Post autor: Jack204 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Marici20 - genialnie powiedziane

tylko zastanawiam się, co to są te drożdzaki
graczyk77

Post autor: graczyk77 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

bakterie
ODPOWIEDZ