Hotele,Petsitter dla Shih Tzu
Dziewczynki - nowy temat.Czy znacie odpowiednie Hotele,lub Petsittera który potrafi zaopiekować się Shih Tzu?Wiadome jest że i tego i tego jest mnóstwo na necie ale Shihtzak wymaga trochę innej pięlęgnacji np.Dlatego chodzi mi o to czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia i mogłaby polecić ? Fajnie by było jakby piesek był tam tak szczęśliwy jak Lolcia z Zickiem A może któraś z Was oferuje takie usługi? Pytam za wczasu bo nie wykluczone ,że będę zmuszona poszukać takiej opieki w przyszłości a wolałabym zostawić psiaka na ten czas ,w najbardziej odpowiednim miejscu i odpowiedzialnej osobie.
ja oferuje opieke nad psami,a myśle ze doswiadczenie z shih tzu mam
jeśłi ktos byłby bardziej zainteresowany to moge wysłać zdjecia z pobytu psów u mnie i dac kontakt do ich włascicieli, kilka dni temu własnie pojechał od nas boxer,który był z nami tydzień
15-20 zł za dobe, cena zależna od zachowania psa.
jeśłi ktos byłby bardziej zainteresowany to moge wysłać zdjecia z pobytu psów u mnie i dac kontakt do ich włascicieli, kilka dni temu własnie pojechał od nas boxer,który był z nami tydzień
15-20 zł za dobe, cena zależna od zachowania psa.
jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam :hyhy: mam wolne terminy na sierpień, chociaz na lipiec też jakieś futro dałoby się, ale to dziewczynke najlepiej.
jakby ktos z Waszych znajomych pytał o opieke to wiecie :hyhy:
od 19 czerwca do 6 sierpnia mam 8 miesiecznego labradora(mam nadzieje ze on jeszcze nie teges do suk bo Luna bedzie meic końcówke cieczki... , a jeszcze Ness musi dostać )
jakoś w lipcu na dwa tyg roczną suczke kudnelka mini a dalej wolne
na maila moge cennik wysłać jak ktoś zainteresowany, a warunki to wiadomo - co psu potrzeba, co pies chce, to pies ma, ale bez wchodzenia na głowe
gryzonie i te inne takie małe też przyjmuje
jakby ktos z Waszych znajomych pytał o opieke to wiecie :hyhy:
od 19 czerwca do 6 sierpnia mam 8 miesiecznego labradora(mam nadzieje ze on jeszcze nie teges do suk bo Luna bedzie meic końcówke cieczki... , a jeszcze Ness musi dostać )
jakoś w lipcu na dwa tyg roczną suczke kudnelka mini a dalej wolne
na maila moge cennik wysłać jak ktoś zainteresowany, a warunki to wiadomo - co psu potrzeba, co pies chce, to pies ma, ale bez wchodzenia na głowe
gryzonie i te inne takie małe też przyjmuje