Hotele,Petsitter dla Shih Tzu

Wszystko inne dotyczące naszych psów
Marq

Post autor: Marq » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Dziewczynki - nowy temat.Czy znacie odpowiednie Hotele,lub Petsittera który potrafi zaopiekować się Shih Tzu?Wiadome jest że i tego i tego jest mnóstwo na necie ale Shihtzak wymaga trochę innej pięlęgnacji np.Dlatego chodzi mi o to czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia i mogłaby polecić ? Fajnie by było jakby piesek był tam tak szczęśliwy jak Lolcia z Zickiem A może któraś z Was oferuje takie usługi? Pytam za wczasu bo nie wykluczone ,że będę zmuszona poszukać takiej opieki w przyszłości a wolałabym zostawić psiaka na ten czas ,w najbardziej odpowiednim miejscu i odpowiedzialnej osobie.
adm-tg
Site Admin

Post autor: adm-tg » pn lis 14, 2016 6:59 pm

ja oferuje opieke nad psami,a myśle ze doswiadczenie z shih tzu mam
jeśłi ktos byłby bardziej zainteresowany to moge wysłać zdjecia z pobytu psów u mnie i dac kontakt do ich włascicieli, kilka dni temu własnie pojechał od nas boxer,który był z nami tydzień

15-20 zł za dobe, cena zależna od zachowania psa.
Olka

Post autor: Olka » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Nati być dobry opiekun :hyhy: moje psowate miała jak byłam na wakacjach :hyhy:

Podajże Pani Krystyna z Kojca Coli też prowadzi hotel dla piesów, a jak wiadomo hoduje shihtzaki
iwona_k1

Post autor: iwona_k1 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Na ostatnich stronach miesięcznika ,mój pies, i ,przyjaciel pies, są ogłoszenia i czasem spotyka się takie jak hotel dla psów.
Marq

Post autor: Marq » pn lis 14, 2016 6:59 pm

No i lepiej być nie może świetnie Nati, bardzo się ucieszyłam.Komu jak komu ,ale Tobie wiem że śmiało można powieżyć psiaka pod opiekę.A tym bardziej lepiej dla mnie,że mam Cię jakby to powiedzieć "po drodze" Więc w razie "w" zgłoszę się do Ciebie :)Dzięki za odpowiedź dziewczynki
iwona_k1

Post autor: iwona_k1 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Ja też bym mogła przyjąć psiaka
adm-tg
Site Admin

Post autor: adm-tg » pn lis 14, 2016 6:59 pm

jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam :hyhy: mam wolne terminy na sierpień, chociaz na lipiec też jakieś futro dałoby się, ale to dziewczynke najlepiej.

jakby ktos z Waszych znajomych pytał o opieke to wiecie :hyhy:
od 19 czerwca do 6 sierpnia mam 8 miesiecznego labradora(mam nadzieje ze on jeszcze nie teges do suk bo Luna bedzie meic końcówke cieczki... , a jeszcze Ness musi dostać )
jakoś w lipcu na dwa tyg roczną suczke kudnelka mini a dalej wolne
na maila moge cennik wysłać jak ktoś zainteresowany, a warunki to wiadomo - co psu potrzeba, co pies chce, to pies ma, ale bez wchodzenia na głowe

gryzonie i te inne takie małe też przyjmuje
ODPOWIEDZ