Jakieś 2 lata temu pytałam agenta ubezpieczeniowego, czy można ubezpieczyć psa od np. kradzieży, wypadku to mi powiedział, że nie ma takiej możliwości
Teraz z związku z tematem zaczęłam czytać o tym w necie i PZU ma całkiem fajną oferte http://www.pzu.pl/?nodeid=produkt_pzu_s ... d_id=42107 pomyśle nad tym, sporo pozytywnych opini jest o tym ubezpieczeniu
Ubezpieczenie psa
Anineczka no dziwnie bo tu wiele rzeczy jest innych i dziwnych jak sama wiesz Mi hodowca dał i kazał wysłać ,Tobie wyśle Hodowczyni.To tak jak samochód kupujesz (wiem że głupie porównanie,ale chodzi o papier) Jedni Ci dadzą dowód rej.żebyś sama wysłała,inni nie, tylko sami wysyłają.Nawet lepiej że ona Ci wyśle bo masz w kieszeni 20 euro za zmianę Rodowodu na Twoje nazwisko
Szczęściara hahahaha
A czemu Ci wyszło 16 euro coś tam, miesięcznie? Ja robiłam symulację i mi wyszło 76 euro na rok.Może coś źle wypełniłam albo nie wzięłam full opcji? hmm.dobra jeszcze raz policzę.
Ups! policzyłam jeszcze raz i miałas rację.Wyszło tak jak piszesz.Rocznie 196.... a miesięcznie 16.... nigdy tych końcówek nie pamiętam.

A czemu Ci wyszło 16 euro coś tam, miesięcznie? Ja robiłam symulację i mi wyszło 76 euro na rok.Może coś źle wypełniłam albo nie wzięłam full opcji? hmm.dobra jeszcze raz policzę.
Ups! policzyłam jeszcze raz i miałas rację.Wyszło tak jak piszesz.Rocznie 196.... a miesięcznie 16.... nigdy tych końcówek nie pamiętam.