Fibi
ale słodki sweterek!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie go kupiłaś ??
mała wygląda cudownie, słodko jak cukiereczek
a z Twoją buldożką jak śmiesznie tymi wielkimi oczkami patrzą - wspaniałe zdjęcie
jeśli mogę Ci coś doradzić, to jak robisz kucyka to najlepiej takimi małymi gumeczkami - są w różnych kolorach, ja kupuję nawet w tym sklepie świat spinek i zbieraj do kucyka te włosy znad oczu a nie z tyłu głowy - nie będą małej zasłaniać oczu i zobaczysz, że jej mordka nabierze wtedy takiego shihtzakowatego charakteru ale to oczywiście jak chcesz - jeśli Ci się będzie podobało
mała wygląda cudownie, słodko jak cukiereczek
a z Twoją buldożką jak śmiesznie tymi wielkimi oczkami patrzą - wspaniałe zdjęcie
jeśli mogę Ci coś doradzić, to jak robisz kucyka to najlepiej takimi małymi gumeczkami - są w różnych kolorach, ja kupuję nawet w tym sklepie świat spinek i zbieraj do kucyka te włosy znad oczu a nie z tyłu głowy - nie będą małej zasłaniać oczu i zobaczysz, że jej mordka nabierze wtedy takiego shihtzakowatego charakteru ale to oczywiście jak chcesz - jeśli Ci się będzie podobało
-
caly czas jej probuje znad oczek zbierac ale sciaga sobie pol godz trzeba sie nameczyc a malymi jej juz robilam tylko jej troche ciagnelo a juz jak sciagalam to rozscinalam nozyczkami tylko ona sekundy spokojnie nie wysiedzi:)mysle ze jak jej jeszcze podrosna to wtedy juz bedzie latwiej:)
A sweterek kiedys kupilam na dogomanii Koci swiat wystawial na na bazarek a wiedzialam ze kiedys sie przyda i jest w sam raz na fibi teraz musze rozgladac sie za czyms przeciwdeszczowym:)
A sweterek kiedys kupilam na dogomanii Koci swiat wystawial na na bazarek a wiedzialam ze kiedys sie przyda i jest w sam raz na fibi teraz musze rozgladac sie za czyms przeciwdeszczowym:)
Fakt jeszcze troszkę zanim włoski urosną i mała się przyzwyczai ale zobaczysz to zleci tak szybko że ani się obejrzysz a będziesz jej robić dwa śliczne kucyki Po kucyku tak fajnie widać jak szybko włoski rosną. Ja podchdzę do małego kucam obok i mówię połóż główkę i on wtedy kładzie i czeka cierpliwie aż kucyczek będzie zrobiony ... a co do sweterka cudny i mała ślicznie w nim wygląda taka słodka dziewczynka :smt007