Zorro & Maddox
No dokładnie Papryczka,tak mi to łaziło po głowie na non stopie że wkońcu to zrobiłam,teraz już wiem jak wygląda obcięty i wiem też że już obcinać go nie będę.żal mi się zrobiło później bo tak pomyslałam,że tak dbałam o te włosiska,pilnowałam by kołtunów nie miał.Tym bardziej że uwielbiam go czesać
Nie ściełam go bardzo krótko,obcięłam tylko grzbiecik,boczki ,brzuszek i przód tak na 5 cm..Reszta została nie ruszona.Później wstawię fotki skoro juz się przyznałam

No wpadłam Aga ,wpadłam.Miałam dać sobie spokój po ostatnich poszukiwaniach ale trafiłam na te.Szkoda że suczki są zarezerwowane bo jedna też w tych kolorach ale pyszczek poprostu przepięknie ubarwiony ma.zobaczymy co z tego wyjdzie.Narazie jadę ogladnąć psiaki a hodowczyni mnie.Będę testowana hahaha.Wkońcu jakas porządna hodowla tak mi sie wydaje.No ale wszystko sie okaże.
No to się nacieszyłam własnie odebrałam maila i kobieta mnie bardzo przeprasza ,bo ten piesek był juz zarezerwowany a ona nie wiedziała bo to mąz się zajmuje i proponuje mi biało czarnego no płakać mi się chce normalnie.A tak fajnie się zapowiadało i kolorek i rodzice z tytułami
widocznie nie dane nam było razem "być".Szkoda,żal mi ale w takim razie będe szukać dalej,pomału i spokojnie i wiem że znajdę wkońcu Fotki Zoraka wstawię później,sorki ale mamy w pracy masakrę i codziennie po godzinach.
To wstawiam fotki mojego jozina
Wypitolony ,ale odrasta pomału
Mieliśmy ogromny problem z lewym oczkiem.Miał zatkane kanaliki chyba,ale kupiłam ten płyn show Tech i zakrapiam mu oczka i jest lepiej już.No i nie smiać się proszę z obcięcia bo ja amator.Kiedyś pudle obcinałam ale im sie włoski kręcą to nie widac jak się coś źle utnie,a tu proste włoski to widać wszystko a ja poprostu ile złapałam to tyle chlasłam

To wstawiam fotki mojego jozina

Mieliśmy ogromny problem z lewym oczkiem.Miał zatkane kanaliki chyba,ale kupiłam ten płyn show Tech i zakrapiam mu oczka i jest lepiej już.No i nie smiać się proszę z obcięcia bo ja amator.Kiedyś pudle obcinałam ale im sie włoski kręcą to nie widac jak się coś źle utnie,a tu proste włoski to widać wszystko a ja poprostu ile złapałam to tyle chlasłam