Sprawy związane z regulaminem

Regulamin forum
Fudo

Post autor: Fudo » pn lis 14, 2016 6:59 pm

ja nie widze powodu naskakiwania , ale swoje zdanie wyraziłam i podtrzymuje aby Administrator i Moderatorzy nie ulegali naciskom i pozostali przy swojej decyzji ograniczonego dostepu dla tych co wcale nie chca uczestniczyc w zyciu forum . Co do " burków " pewnie ale i takie zdarzaja sie w najlepszych ekskluzywnych hodowlach ,dla wiekszosci z nas maja jednak wartość znacznie wieksza jako pies , kochane zwierze niz jako "papier" tylko ... no cóz , taka prawda tylko tam sie nie pokazuje i taka to roznica ;P .. wiec to kolejny powod dla ktorego ograniczenie dostepu dla tych co sensacji szukaja jest słuszny ;P
darek

Post autor: darek » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Po napisaniu 20 postów
Mickey

Post autor: Mickey » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Mhh, a to juz wiem dlaczego nie widzę Galerii Uff a myślałam juz że mam cos ze wzrokiem
darek

Nie ma to jak szacunek :hyhy:
Regulamin wymyśliłam ja w porozumieniu z administracją forum. Ma on na celu zapobieganie złodziejstwu zdjęć itp .
Olka

Post autor: Olka » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Dodam jeszcze, że pisałam wcześniej, że jak się komuś niepodoba to jakie ma działy przydzielone to ma się zgłosić do mnie na pw i będzie to rozpatrzone, a nie awantury robić.
Fudo

mnie sie nie podoba ze ludzie sie nie przedstawiaja i nie mowia kim naprawde są .... a pies jest psem , nie ma znaczenia w miłosci czy ma papier czy jest zwykłym pospolitym wielorasowcem i tak dla mnie jak dla wielu innych nie ma to znaczenia , jesli juz taki piesek jest to nalezy go kochac , wiec sie nie wysilaj z takimi gornilotnymi myslami własnymi bo to ani przypiął ani przyłatał do tego forum .
Fudo

oj, Dancuna , moje madrosci sa moim doswiadczeniem , a ze mam zdanie na wiele spraw ogolnie wiadomych , przeciwko bezmyślnemu płodzeniu szczeniat , przeciwko rozmnazaniu w pseudohodowlach czy to legalnych czy nie , przeciwko inbredom , przeciwko traktowaniu psa jak mebla itd to tez i nie mam wielu z tego kregu przyjaciół .. wiec Twoja agresja wobec mnie wcale mnie nie zaskakuje . pozdrawiam
Przedstawianie sie ludzi tyczy sie wszystkich , tego wymaga kultura i jesli ktos ma cos konkretnego do powiedzenia w sprawie psow to jaki problem sie przedstawić ?
alexx001

Post autor: alexx001 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

ale napinka tylko po co ? może to jakieś przesilenie wiosenne czy cuś ? dobrze że nasze psy o tym nie wiedzą , bo nie wiem jak to by się skończyło ...
Jack204

Post autor: Jack204 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

haha właśnie
Kevin

Post autor: Kevin » pn lis 14, 2016 6:59 pm

ja tez zauwazyłam że jesteście takim towarzystwem wzajemnej adoracji i jak nie daj boże ktoś mysli inaczej to ma się mieć na baczności.ale o pieskach duzo poczytałam fajnych spraw. moja mam mówi ze jak ktos powie ze" masz ogon po raz trzeci" to mam się obrócić i sprawdzić .Może wy też powinnyście się obrócić.?
Piorun

Post autor: Piorun » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Tak, to zalezy od ilosci napisanych postów nastepny będzie Miłośnik shih
czarnulka

Post autor: czarnulka » pn lis 14, 2016 6:59 pm

:wstyd:
Jack204

Post autor: Jack204 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

sprawdziłam, nie mam ogona

ale to tak trochę jest, że wiele tematów mamy przegadanych czy to na forum czy poza nim i czasem jak przychodzi nowa osoba i chce na nowo wprowadzać swoje rewolucje, to ręce opadają a że jest wzajemna adoracja - a czy to coś złego?? pewnie można by pod niektórymi zdjęciami wkelić podpis, że Twój pies wygląda paskudnie, ma beznadziejną fryzurę, a Ty cakowicie nie znasz się na psach itd, tylko po co??? od takich uwag są wystawy, weci itp, tutaj ma być miło, tak żeby każdy mógł się dowiedzieć o tym, co go interesuje
Kiche

Post autor: Kiche » pn lis 14, 2016 6:59 pm

zalecam czytanie ze zrozumieniem, czasem "wyczytywanie" treści zawartych pomiędzy wierszami
nikt tu nikogo na siłę nie trzyma, nie zmusza do pisania, do myślenia też nie - ale uwierz, to nie boli
jeśli Ci coś na forum nie odpowiada, to tylko Twój problem i Twoja sprawa co dalej zrobisz. Na szczęście w kraju mamy już kapitalizm i ani państwo ani nikt inny nie może nas zmuszać do działania wbrew sobie

aha, ogona nie mam za to Asli ma swój w porządku
darek

Już Ci daję dostęp nie było po prostui na foeum moderatora żadnego
ODPOWIEDZ