Sprawy związane z regulaminem
Sprawy związane z regulaminem
przeczytane - wszystko jasne.
tylko jak cytowałam zdjęcie, to zawsze dawałam zdjęcie w całości, a teraz będę pilnować, żeby to tylko link był - chociaż łatwiej zorientować się, jeśli jest zdjęcie
a galeria będzie widoczna dla wszystkich? jakie będą dostępności dla poszczególnych grup??
tylko jak cytowałam zdjęcie, to zawsze dawałam zdjęcie w całości, a teraz będę pilnować, żeby to tylko link był - chociaż łatwiej zorientować się, jeśli jest zdjęcie
a galeria będzie widoczna dla wszystkich? jakie będą dostępności dla poszczególnych grup??
otóż to .. przedstawić sie , tego wymaga kultura . Co do "zagladania na forum ? jest wielu takich ktorzy zagladaja w celu nie nauki , bo niejednokrotnie wszelkie rozumy w swoim mniemaniu pozjadali , lecz dowiedzieć sie o czym sie mowi , ogladnąć fotki by skomentować jakie to "burki " są bo jednemu włosek w lewo a drugi w prawo sterczy..itp. zapominajać ze przede wszystkim są to zwierzaki ktore kochamy .. Jak ktoś chce czegoś sie dowiedzieć , zapytać , podzielić wiadomościami , to droga do forum otwarta , dla innych bezwzglednie powinna być zamknieta , jest wiele for gdzie obowiazuje taki regulamin, nawet bardziej zaostrzony i moze ograniczyło to troche ilość osob ale nie ograniczyło jakości for . Popieram takie rozwiazanie jak dziewczyny wprowadziły choć teraz jedynie informacje beda przekazywane przez tych co dostep maja a to tez czasem nie słuzy , lepsze to jednak niż dosteop bez ograniczenia bo plotkarze i tak wpadna przy jakiejś okazji .