Miski, poidła i pojemniki na karme
Yoko w tym sklepiku ( na samym dole strony) masz gotowe poidła za stojakami http://www.lavenderlove.pl/kosmetyki.html
Tylko cena też fajna :hyhy: jak na poidło co można samemu zamontować
Tylko cena też fajna :hyhy: jak na poidło co można samemu zamontować
jak wrócę po pracy do domu, to pokażę, co wczoraj wymyśliłam na to poidło - powinno się Wam spodobać teraz tylko mam problem, bo Mimi liże całą konstrukcję, a tylko przypadkiem ten dzyndzolek na czas, jak idę do pracy zostawiłam jej i tak miskę z wodą, bo dopiero od wczoraj praktykujemy poidełko... strasznie mi się przedwczoraj zakrztusiła wodą, nie mogła złapać powietrza, a moje klepnięcia jej wcale nie pomagały... horror, nie wiem, czy w takiej sytuacji brać psa za tylne nogi i do góry, czy na odwrót
mój pies instynktownie odchylał głowę do tyłu i patrzył na mnie szukając pomocy... i naprawdę nie mógł złapać powietrza.
panikować nie panikowałam, to nie mój styl reagowania, ale pomóc za bardzo nie wiedziałam jak ale już miałam obraz stojącej nad psem i panikującej olaboga olaboga
a żeby >nie panikować< to trochę żadna rada
a wogóle to się z tego zaczyna off robić, wiec już nic nie piszę jakby co będę próbowałam z tym językiem, bo faktycznie czasem się to zdarza przy piciu łąpczywym, żeby się tak zachłysnąć. a przy okazji zmieniłam na poidełko
panikować nie panikowałam, to nie mój styl reagowania, ale pomóc za bardzo nie wiedziałam jak ale już miałam obraz stojącej nad psem i panikującej olaboga olaboga
a żeby >nie panikować< to trochę żadna rada
a wogóle to się z tego zaczyna off robić, wiec już nic nie piszę jakby co będę próbowałam z tym językiem, bo faktycznie czasem się to zdarza przy piciu łąpczywym, żeby się tak zachłysnąć. a przy okazji zmieniłam na poidełko